Έρχεται «καμπάνα» για τους παίκτες της ΑΕΚ που τραγουδούσαν εις βάρος του Ολυμπιακού

Έρχεται «καμπάνα» για τους παίκτες της ΑΕΚ που τραγουδούσαν εις βάρος του Ολυμπιακού

Τα όσα έγινα στο πάρτυ γενεθλίων του Βράνιες θα επιφέρουν κυρώσεις

Δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητες οι συμπεριφορές παικτών της ΑΕΚ που συμμετείχαν στο πάρτι γενεθλίων του Όγκνιεν Βράνιες (εννοείται και για τον τρόπο που το γιόρτασαν και για τα συνθήματα σε βάρος του Ολυμπιακού), καθώς αναμένεται να επιβληθούν κυρώσεις στους ποδοσφαιριστές (μεταξύ των οποίων Βράνιες και Λιβάια) οι οποίοι θα ενημερωθούν για το μέγεθος της τιμωρίας τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος με όσα είδε να ακολουθούν στο χώρο που και ο ίδιος βρέθηκε (έως τις 23:00 ωστόσο) και το ίδιο ισχύει για τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ που εξέφρασε μάλιστα την οργή του και τον εκνευρισμό του και στους πρωταγωνιστές του άσχημου περιστατικού στο πάρτι γενεθλίων του Βράνιες.

Από την ΑΕΚ ξεκαθάριζαν ως επίσημη θέση ότι: «Τα όσα συνέβησαν χθες στο τέλος της εκδήλωσης για τα γενέθλια του Βράνιες με τις εικόνες που βγήκαν προς τα έξω είναι απόλυτα καταδικαστέα από τη διοίκηση της ΑΕΚ και οι ποδοσφαιριστές θα τιμωρηθούν βάσει του εσωτερικού κανονισμού».

Να θυμίσουμε ότι δεν έχουν περάσει παρά μερικές μέρες που ο Ίλια Ίβιτς είχε ενημερώσει ότι θα είναι απόλυτος στα θέματα που αφορούν πειθαρχικά παραμπτώματα και θα κάνουν κακό στην ομάδα και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μάλιστα είχε μιλήσει για πολύ υψηλά συμβόλαια που θα ξεκινούν από τις 5.000 ευρώ.