Μαρτίνς: Δεν περνάει από το μυαλό μου το αρνητικό αποτέλεσμα

Μαρτίνς: Δεν περνάει από το μυαλό μου το αρνητικό αποτέλεσμα

Αισιόδοξος για την κόντρα με τον Ερυθρό Αστέρα, εμφανίστηκε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού

Ένα εικοσιτετράωρο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (01/10, 22.00), ο Πέδρο Μαρτίνς υπογράμμισε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη ενώ αναφέρθηκε και στις αδελφικές σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

«Δεν σκεφτόμαστε ποτέ ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για ένα καλό και ποιοτικό παιχνίδι. Πάντα κοιτάμε τα ματς με δική μας προσέγγιση και την θετική προσέγγιση. Δεν περνάει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία ομάδα ενωμένη και με ποιότητα. Παίζει με ηρεμία και υπομονή. Διαχειρίζεται πολύ σωστά τον χρόνο. Είδαμε το παιχνίδι με την Παρτιζάν. Άλλο είναι βέβαια το Champions League. Να έχουμε υπομονή, κατοχή της μπάλας και την ποιότητα γνωρίζοντας την ηρεμία που θα έχει ο αντίπαλος.

Ξέρω και ξέρουμε πολύ καλά τις πολύ καλές τις σχέσεις των δύο συλλόγων και των οπαδών τους. Όμως για εμάς είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε ένα ποιοτικό θέαμα που να ευχαριστήσει τους φιλάθλους των δύο ομάδων και θα εκπροσωπήσουν επάξια το ποδόσφαιρό μας. Και το δικό μας και αντίστοιχα για τον Ερυθρό Αστέρα που θέλει να εκπροσωπήσει καλά το σερβικό ποδόσφαιρο.

Είναι σημαντικό ματς, όχι τελικός. Θα κριθούν πολλά από το αποτέλεσμα, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα είναι καθοριστικό για τη συνέχεια, παρότι είμαστε σε μία διοργάνωση που σε αυτό το κομμάτι της είναι πολύ μικρή».

Δεν βασίζομαι σε 11 παίκτες, έχω την χαρά και την ευτυχία να έχω ομάδα που βασίζεται σε πολλούς ποδοσφαιριστές και οποιοσδήποτε από αυτούς μπορεί να μας εκπροσωπήσει. Θα δείτε αύριο.

Είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια μας σε σχέση με Μπασάκ και Κράσνονταρ γιατί δεν είναι νοκ-άουτ. Αυτή τη στιγμή μαζεύουμε βαθμούς, κανείς δεν θα αποκλειστεί αύριο. Περιμένουμε έναν Ολυμπιακό με ποιότητα, χαρακτήρα και που θα έχει την κατοχή της μπάλας.

Δεν περνάει από το μυαλό μου το αρνητικό αποτέλεσμα καθώς δεν γίνεται να ξεκινήσεις ένα παιχνίδι σκεφτόμενος τι θα γίνει αν θα χάσεις. Έχουμε έρθει εδώ πολύ καλά προετοιμασμένοι».

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο τόνισε ότι στόχος του είναι να σκοράρει στο Βελιγράδι:

«Θα παίξουμε σε μία ατμόσφαιρα που δεν θα είναι εύκολη. Όμως είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να προσφέρουμε ένα καλό παιχνίδι και να προσφέρουμε καλό θέαμα στους φιλάθλους μας και φυσικά να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Φυσικά και είναι σημαντικός ο ρόλος του επιθετικού και να σκοράρει. Όμως πάντα πρέπει να βοηθάμε και αμυντικά και επιθετικά. Φυσικά εάν η ευκαιρία σου επιτρέψει να σκοράρει και την έχεις θα το κάνεις. Δουλειά μας όμως είναι να συνεισφέρουμε και αμυντικά.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την ποιότητα του συλλόγου. Εμείς από την άλλη είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε κάνει και προσφέρει μεγάλες βραδιές στην Ευρώπη. Στόχος είναι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Έχουμε δουλέψουμε πολύ και ο στόχος μας είναι η νίκη».