«Ο Αντετοκούνμπο είναι ο παίκτης που σου αλλάζει τη μοίρα»

«Ο Αντετοκούνμπο είναι ο παίκτης που σου αλλάζει τη μοίρα»

Αφιέρωμα αμερικανικού δικτύου θεωρεί τον Greek Freak ως τον κορυφαίο του Μουντομπάσκετ που ξεκινά το Σάββατο

Συνεχίζονται τα αποθεωτικά σχόλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παραμονές της έναρξης του Μουντομπάσκετ 2019 στα γήπεδα της Κίνας.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της αμερικανικής ιστοσελίδας «Hoopshype» να ετοιμάσει ένα αφιέρωμα για τους παίκτες που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινά το Σάββατο (31/08), με τον Greek Freak να φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Στο συνοδευτικό κείμενο για τον φόργουορντ της Εθνικής Ελλάδος, το «Hoopshype» αναφέρει:

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο εν ενεργεία MVP και κορυφαίος στον κόσμο σήμερα, είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο συναρπαστικός αθλητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ήδη από την προετοιμασία ο Αντετοκούνμπο δείχνει ασταμάτητος στο διεθνές στυλ παιχνιδιού όσο και στο ΝΒA, αναγκάζοντας την αντίπαλη άμυνα σε πολλές βοήθειες ενώ αναμένεται να καταγράψει "τρελά" νούμερα στην Κίνα.

Φυσικά, βοηθά και το γεγονός πως θα παίζει μαζί με τον Νικ Καλάθη, έναν από τους πλέον αξιόπιστους και παραγωγικούς γκαρντ στην Ευρώπη που τον βοηθήσει με εξαιρετικές συνεργασίες.

Οι Έλληνες θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για το χρυσό μετάλλιο αυτό το καλοκαίρι κι αυτό κυρίως χάρη στην παρουσία του Αντετοκούνμπο, είναι ο τύπος που σου αλλάζει τη μοίρα» καταλήγει το αφιέρωμα.

Οι 10 πρώτοι παίκτες που αναμένεται να εντυπωσιάσουν σύμφωνα με το «Hoopshype» είναι οι:

10. Τζέισον Τέιτουμ (ΗΠΑ)
9. Μαρκ Γκασόλ (Ισπανία)
8. Ντανίλο Γκαλινάρι (Ιταλία)
7. Νίκολα Βούτσεβιτς (Μαυροβούνιο)
6. Κρις Μίντλετον (ΗΠΑ)
5. Ντόνοβαν Μίτσελ (ΗΠΑ)
4. Ρούντι Γκομπέρ (Γαλλία)
3. Κέμπα Ουόκερ (ΗΠΑ)
2. Νίκολα Γιόκιτς (Σερβία)
1. Γιάννης Αντετοκούνμπο (Ελλάδα)