Μαρτίνς: Ξεκινάμε τη ρεβάνς σαν να ήταν 0-0 το πρώτο ματς

Μαρτίνς: Ξεκινάμε τη ρεβάνς σαν να ήταν 0-0 το πρώτο ματς

Τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Κράσνονταρ

Να αφήσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού πίσω το αποτέλεσμα (σ.σ. 4-0) του πρώτου αγώνα για τα play off του Champions League απέναντι στην Κράσνονταρ (27/08, 22.00), ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο προσέγγισής του για τον αγώνα ρεβάνς και ότι θα αγωνιστεί σαν να ήρθε 0-0 το πρώτο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μαρτίνς:

«Δεν έχει να κάνει με προπονητές ούτε με το τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Είναι ένα ματς με Ολυμπιακό και Κρασνοντάρ. Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς αλλά παίζουμε στην έδρα του και πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, συγκεντρωμένοι και με ισορροπία. Πρέπει να το ξεκινήσουμε το ματς αυτό σαν να είναι 0-0. Να αφήσουμε πίσω το ματς το πρώτο.

Την προσέγγιση του αγώνα: Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επηρεαστούν οι παίκτες μας. Πρόκειται για το πρεστίζ μας και θέλουμε να δώσουμε περηφάνια στην Ελλάδα. Όλοι θέλουμε να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι και να περάσουμε. Δεν θα αφήσουμε αυτήν την ευκαιρία. Όλοι οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά το τι πρέπει να κάνουν.

Η Κρασνοντάρ έχει αποδείξει πως έχει υψηλό επίπεδο ότι αλλαγή και να κάνει. Παραμένει δυνατή και επικίνδυνη. Περιμένουμε αύριο την πιο δυνατή, δύσκολη και επικίνδυνη εκδοχή της.

Η αλήθεια είναι πως στο πιο μεγάλο μέρος του αγώνα ήταν μία ισορροπημένη κατάσταση. Εμείς είχαμε υπομονή και διαχειριστήκαμε με έξυπνο τρόπο τις ευκαιρίες μας».

Για το αυριανό παιχνίδι μίλησε και ο Ρούμπεν Σεμέδο ενώ μίλησε για τη συνεργασία του με τον Μεριά:

«Το εάν περίμενε τέτοια εξέλιξη στον Ολυμπιακό: Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να ξέρει που θα φτάσει, όσα όνειρα και να κάνει. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό. Είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ και για την ευκαιρία που μου έδωσαν ο κόουτς και η ομάδα. Έχω δουλέψει πολύ καλά στην ομάδα και είμαι πανέτοιμος. Δεν μιλάμε όμως για μένα ή τον Ποντένσε αλλά για τον στόχο του Ολυμπιακού.

Στο επίπεδο που είμαστε όλοι είναι επικίνδυνοι. Είχαμε περάσει την Μπασακσεχίρ και δεν σκεφτόμουν τον επόμενο αντίπαλο. Τώρα όμως θα έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο αύριο αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση. Να κάνουμε ένα ματς όπως το πρώτο και να περάσουμε.

Είναι αλήθεια πως είναι θετικό μία ομάδα να μην δέχεται γκολ. Σου δίνει χαρά και αυτοπεποίθηση. Με τον Μεριά έχω να πω ότι είναι ένας μεγάλος και σπουδαίος παίκτης και έχουμε πολύ καλή συνεργασία, όπως και με όλους τους συμπαίκτες μου».