Ντέιβιντ Μπλατ: Στέκομαι όρθιος! Είμαι καλά!

Ντέιβιντ Μπλατ: Στέκομαι όρθιος! Είμαι καλά!

Το μήνυμα του προπονητή του Ολυμπιακού κατά την πρώτη προπόνηση της ομάδας

Δυνατός και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη σημερινή πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, στέλνοντας μήνυμα ότι «στέκεται όρθιος και είναι καλά!», αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας που δημοσιοποίησε πρόσφατα:

«Πρέπει να το χτυπάς στο κεφάλι. Αυτός ήταν ο στόχος μου, ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα, ότι πρέπει να παλέψουν και να συμβιβαστούν με αυτό που έχουν. Ακόμα στέκομαι όρθιος! Είμαι καλά! Είναι ένα μήνυμα για όλους.

Σαν άνθρωποι του αθλητισμού που βρίσκονται στο προσκήνιο, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε με θετικό τρόπο αυτούς που έχουν ανάγκη. Μπορούμε να περάσουμε μηνύματα».

Αναφορικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», ανέφερε:

«Τα καλά νέα είναι πως είναι μία ευκαιρία για εμάς να επιστρέψουμε μετά το κακό τελείωμα πέρσι και να γίνουμε η επιτυχημένη ομάδα που αναφέρεται στην παράδοση του Ολυμπιακού. Για μένα είναι συναρπαστικό να έχω νέους παίκτες, γιατί είναι ταλαντούχοι και διψασμένοι. Αυτοί θα κάνουν την διαφορά φέτος. Έχουμε και τους παλιούς παίκτες, που είναι σπουδαίοι και θα δώσουν τον τόνο στην ομάδα.

Είναι κάτι νέο (σ.σ. ότι θα υπάρχουν μόνο αγώνες της Euroleague). Θα υπάρχει σίγουρα περισσότερος χρόνος για δουλειά και ξεκούραση. Θα το χρησιμοποιήσουμε σωστά και θα δούμε πως θα κυλήσει όλο αυτό στην διάρκεια της χρονιάς.

Έγιναν πολλά πέρσι, για να είμαι ειλικρινής. Μπορείς να το δεις αλλιώς όμως, να το χρησιμοποιήσεις και να μάθεις από αυτό, ώστε να βελτιωθείς. Δεν θέλω να κοιτάω πίσω και σε όσα έγιναν. Μέχρι τον Ιανουάριο είχαμε την εικόνα που θέλαμε, μετά έγιναν πολλά πράγματα. Δεν έχει σημασία να τα συζητήσουμε, τώρα πρέπει να πάρουμε λίγες μέρες για να δούμε την ομάδα και να καθορίσουμε τον τρόπο με τον οποίον θα παίζουμε».

Παρακαλούμε περιμένετε ...