Δώνης: Ποτέ δεν θα άφηνα τον Παναθηναϊκό λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Δώνης: Ποτέ δεν θα άφηνα τον Παναθηναϊκό λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Καθησύχασε τους φίλους των «πρασίνων» μετά την αναφορά του για ενδεχόμενη συνεργασία με τη Χάντερσφιλντ

Καθησύχασε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης, μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στην αγγλική εφημερίδα Sun.

Σύμφωνα με αυτές, ο κόουτς των «πρασίνων» είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Χάντερσφιλντ, της ομάδας στην οποία μάλιστα αγωνίστηκε για κάποιο χρονικό διάστημα:

«Είναι κάτι περίπλοκο καθώς έχω ακόμα δυο χρόνια συμβολαίου με την ομάδα μου και το πρότζεκτ που εφαρμόζουμε πηγαίνει καλά οπότε δεν θα είναι εύκολο να φύγω. Όμως, το να αποκομίσω εμπειρίες από την Αγγλία ως προπονητής είναι μια από τις μεγάλες μου φιλοδοξίες. Ειδικά στη Χάντερσφιλντ όπου έχω παίξει. Δεν είχα δείξει τότε τον καλύτερό μου εαυτό καθώς ήμουν τραυματισμένος το μεγαλύτερο διάστημα. Το πρωτάθλημα της Championship έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί έχει ομάδες με ιστορία. Όλα εξαρτώνται από την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα αλλά είναι διαφορετική εμπειρία στο αγγλικό ποδόσφαιρο και το αγαπώ πολύ».

Προκειμένου να διαλύσει τις όποιες αμφιβολίες σχετικά με την παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Δώνης προχώρησε στην εξής διευκρινιστική δήλωση:

«Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι προπονητικά είναι ένας στόχος μου να εργαστώ σε αγγλικό σύλλογο. Από εκεί και πέρα σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας στον Παναθηναϊκό».