Στον ουρανό του ΟΑΚΑ ακόμα ένα τρόπαιο πρωταθλητή για τον ΠΑΟ

Στον ουρανό του ΟΑΚΑ ακόμα ένα τρόπαιο πρωταθλητή για τον ΠΑΟ

Φωτογραφίες από την απονομή στον Πρωταθλητή- Τι δήλωσε ο Γιαννακόπουλος για Πιτίνο

Με το ματς απέναντι στον Προμηθέα να αποτελεί τυπική διαδικασία, άπαντες στο ΟΑΚΑ περίμεναν τη στιγμή της λήξης του αγώνα ώστε να αποθεώσουν τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό στη φιέστα-τίτλου. Λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης, Νικ Καλάθης, Ίαν Βουγιούκας και Τζέημς Γκιστ, σήκωσαν μαζί το τρόπαιο του πρωταθλητή, το 38ο στην μοναδική συλλογή των «πρασίνων» εν μέσω αποθέωσης από τους χιλιάδες οπαδούς του «τριφυλλιού».

Μετά την απονομή μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προχώρησε σε δήλωση όπου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παραμονής του Ρικ Πιτίνο, στον πάγκο της ομάδας και για την επόμενη σεζόν:

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία, αποδείξαμε ξανά ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Είδαμε ωραίους τελικούς. Για πρώτη φορά έπειτα από το 2005 έγιναν τελικοί δίχως έκτροπα και διακοπές. Να κάτσουμε, λοιπόν κάτω και να δούμε τι... έλειψε από τους εφετινούς τελικούς. Να καταλάβουμε τι δημιουργούσε προβλήματα τόσα χρόνια.

Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές παγκοσμίως. Θέληση όλων είναι να μείνει. Θέλω να πιστεύω ότι θα πειστεί και θα μείνει... Με τον κύριο Πιτίνο συμφωνούμε σε όλα, έχουμε ίδιες απόψεις για το μπάσκετ, για όλα... Έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει, ελπίζω σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα για την παραμονή του, είμαι αισιόδοξος. Είναι θέμα ημερών. Έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας, το ξέρω κι ελπίζω σύντομα να έχουμε απάντηση»