Στην τελική ευθεία το πλάνο για το κλειστό των Άνω Λιοσίων στην ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία το πλάνο για το κλειστό των Άνω Λιοσίων στην ΑΕΚ

Αισιόδοξος ο Γιώργος Βασιλειάδης μετά τη συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο

Ολοκληρώθηκε σήμερα η συνάντηση του υφ. Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ στα γραφεία της ΓΓΑ, με αντικείμενο τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τα έργα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων».

Με το πέρας των συνομιλιών, ο Γιώργος Βασιλειάδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «το σχέδιο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και θα προχωρήσει με τον γρηγορότερο δυνατό τρόπο».

Χαρακτηριστικά, ο υφ. Αθλητισμού δήλωσε: «Συζητήθηκε σήμερα και συμφωνήθηκε ο οδικός χάρτης (σ.σ. συμφωνήθηκε το οργανόγραμμα που θα «τρέξουν» οι δυο πλευρές κι αυτό εννοεί ο υφυπουργός) για τον τελικό στόχο αυτού του μεγάλο πρότζεκτ.

Είναι το πρώτο μεγάλο πρότζεκτ μεταολυμπιακής αξιοποίησης αθλητικής περιουσίας του δημοσίου.

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, υπάρχει κοινή αντίληψη και θα προχωρήσουμε με τον γρηγορότερο δυνατόν τρόπο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί υλοποιείται ένα σχέδιο για όλες τις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Το πρότζεκτ στο Ίλιον έρχεται μετά την ολυμπιακή αθλητική μαρίνα της Καλλιθέας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε βρει συνοδοιπόρους σε αυτή την προσπάθεια και αυτή είναι η ΑΕΚ».

Με την τροπολογία «Ορισμός της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ως φορέα διαχείρισης και εκμετάλλευσης του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων», η οποία είχε ψηφιστεί πρόσφατα από την Ολομέλεια της Βουλής, το κλειστό που βρίσκεται στο Δήμο Φυλής πέρασε από το Υπερταμείο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η βούληση από πλευράς Πολιτείας να έχει και η μπασκετική ΑΕΚ το «σπίτι» της είναι δεδομένη, αλλά απαιτούνται κάποιες γραφειοκρατικές και χρονοβόρες διαδικασίες. Στόχος της αθλητικής ηγεσίας είναι να περάσει στον Οργανισμό του ΣΕΦ το κλειστό των Άνω Λιοσίων και από το ΣΕΦ να γίνει παραχώρηση χρήσης, με μίσθωση, του κλειστού στην μπασκετική «Ένωση».

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγια-Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του ΣΕΦ, Νίκος Λύτρας. Εκτός από τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ ΑΕΚ, στο ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, παρέστησαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Κουτάς, και ο διευθυντής επικοινωνίας, Γιώργος Νικολάου.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...