Το μήνυμά Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό των Μπακς

Το μήνυμά Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό των Μπακς

«Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν»

Η πορεία των Μιλγουόκι Μπακς στο φετινό NBA έλαβε τέλος καθώς οι Τορόντο Ράπτορς επιβλήθηκαν με 100-94 και για πρώτη φορά στην 24ετή ιστορία τους θα διεκδικήσουν τον πρωτάθλημα στους τελικούς απέναντι στους Γκόλντεν Στέητ Ουόριορς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία όμως δεν ήταν αρκετή για να δώσει τη νίκη στα «ελάφια» που θα τους έφερνε στο 3-3. Ο «Greek Freak» πέτυχε 21 πόντους, πήρε 11 ριμπάουντ ενώ είχε και 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 κοψίματα σε 41' λεπτά συμμετοχής.

Στον αντίποδα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σειράς, Καουάι Λέοναρντ απέδειξε ότι ήταν με διαφορά ο MVP των τελικών της Ανατολής, και στο game 6 σκόραρε 27 πόντους, μάζεψε 17 ριμπάουντ ενώ μοίρασε και 7 ασίστ.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς έστειλε μήνυμα επιστροφής την επόμενη σεζόν και τόνισε ότι στόχος θα είναι η είσοδος της ομάδας στους τελικούς της λίγκας.

«Όταν είσαι στο 2-0 δεν τελειώνει τίποτα. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα και ατομικά. Είναι η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατά την επόμενη σεζόν και ελπίζουμε να κάνουμε ανάλογη πορεία και αυτή τη φορά να είμαστε εμείς που θα πάμε στους τελικούς».

Εγώ πάντα θέλω να παίξω, αλλά εμπιστεύομαι τον προπονητή μου στη διαχείριση του χρόνου μου. Δεν θα πάω ποτέ να του πω "βάλε με μέσα". Ειδικά σε ένα ματς σαν κι αυτό. Είναι θέμα εμπιστοσύνης.

Θα γυρίσω σπίτι, θα περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Μετά, θα δουλέψω με το προπονητικό επιτελείο, θα δω τι μπορούμε να κάνουμε ομαδικά και ατομικά. Είμαι πολύ περήφανος, γίνομαι καλύτερος το καλοκαίρι, θα δουλέψω στα απαραίτητα πράγματα, θα ακούσω τους προπονητές μου. Θα δουλέψω σκληρά και θα γυρίσω καλύτερος παίκτης και συμπαίκτης του χρόνου».

Τέλος αναφέρθηκε και στον μεγάλο του αντίπαλο στη σειρα, Καουάι Λέοναρντ, λέγοντας: «Έχει τόση υπομονή, ξέρει ακριβώς τι θα κάνει, έχει αυτοπεποίθηση κι εμπειρία. Έχει παίξει σε τελικούς πολλές φορές. Ήταν πολύ δύσκολος στο μαρκάρισμα για εμάς».

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του Game 6: