H συγκινητική δωρεά του Γιάννη Αντετοκούνμπο

H συγκινητική δωρεά του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Θα χρηματοδοτήσει γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει εντός και εκτός παρκέ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς τη στιγμή που αγωνίζεται στους τελικούς της Ανατολής με τους Μιλγουόκι Μπακς, βγήκε στη δημοσιότητα μία συγκινητική προσφορά του Έλληνα σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύθηκε στο λογαριασμό του facebook του δημοσιογράφου Δημήτρη Κοτταρίδη, ο δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς ανακοίνωσε την απόφαση του «Greak Freak» να κάνει δωρεά για τη δημιουργία ενός κλειστού γηπέδου στη Ραφήνα, στο μεγάλο θεματικό πάρκο, σε χώρο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα στο Μπλε Λιμανάκι.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

«Την απίστευτη δωρεά που έχει κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Ραφήνα αποκάλυψε πριν λίγο στην ομιλία του στο Πικέρμι ο κ. Μπουρνους. Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου είπε πως ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ έχει κάνει δωρεά ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ που θα κατασκευαστεί στη Ραφήνα στο μεγάλο θεματικό πάρκο τριών στρεμμάτων σε χώρο κοντά στο αστυνομικό τμήμα στο Μπλε Λιμανάκι. Ξιδάκι στα φασισταριά...», ήταν το χαρακτηριστικό του μήνυμα.