Το «αντίο» του Τότι στον «αδελφό του» Ντανιέλε Ντε Ρόσι

Το «αντίο» του Τότι στον «αδελφό του» Ντανιέλε Ντε Ρόσι

Οι δύο άσοι της Ρόμα συνυπήρξαν για 15 χρόνια στους «τζιαλορόσι»

Ένα ακόμα ποδοσφαιρικό «σύμβολο» της Ρόμα αποχαιρετά την ενεργό δράση με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Ο λόγος για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους «τζιαλορόσι» μετά από 18 χρόνια, έχοντας συμπληρώσει 615 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας και με 63 γκολ στο ενεργητικό του.

Ο εμβληματικός και φυσικός capitano της Ρόμα, ο Φραντσέσκο Τότι, αποχαιρέτησε τον συμπαίκτη του με μία συναισθηματική αφιέρωση μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram:

«Σήμερα είναι μία μέρα λύπης. Σήμερα κλείνει ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της του συλλόγου της Ρόμα, μα πάνω απ' όλα της δικής μας Ρόμα. Σε αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί, που εξελιχτήκαμε μαζί, που πρώτα απ' όλα γίναμε άντρες, έπειτα ποδοσφαιριστές και στο τέλος γονείς.

Ξέραμε όμως ότι αυτή η στιγμή θα έφτανε αργά ή γρήγορα. Το μόνο που θέλω να σου πω, ότι θα είσαι για πάντα ο αδερφός μου μέσα στο γήπεδο. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο σε οτιδήποτε επιλέξεις να κάνεις και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνεις με μεγαλείο, όπως κάθε τι που έπραξες μέχρι σήμερα».