«Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε, φέρνοντας πρoτάσεις»

«Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε, φέρνοντας πρoτάσεις»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε μήνυμα στους παίκτες της ΑΕΚ

Η χρονιά δεν έκλεισε με θετικό τρόπο για την «Ένωση» μετά και από την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ ενώ ούτε η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα θεωρείται επιτυχία από κανέναν στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων».

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε σήμερα στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όποιος επιθυμεί να φύγει, μπορεί να το κάνει φέρνοντας πρόταση αλλιώς θα παραμείνει και θα προπονείται μόνος του. Επίσης δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να κάνει ο,τι χρειαστεί ώστε να επανέλθει η «Ένωση» στις επιτυχίες, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη φετινή σεζόν:

«Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά την ίδια ώρα είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα έτσι ώστε να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως δεν προσπαθήσατε στον τελικό. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Ίσως όμως να μην μπορούσατε παραπάνω. Αυτό που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους», ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος είχε και συνομιλία με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο βοηθός του Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο, ο οποίος χαιρέτησε τους παίκτες της και τους ανθρώπους της ομάδας στο προπονητικό κέντρο.

πηγή: gazzetta.gr