Γιουβέντους και Άγιαξ στη «μάχη» του Τορίνο με φόντο τα ημιτελικά

Γιουβέντους και Άγιαξ στη «μάχη» του Τορίνο με φόντο τα ημιτελικά

Οι δύο αντίπαλοι στη ρεβάνς του 1-1 του Άμστερνταμ

Λίγη ώρα έμεινε πριν την αποψινή (22.00) ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League μεταξύ Γιουβέντους και Άγιαξ, με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία μετά το 1-1 του Άμστερνταμ.

Ο Μαξ Αλέγκρι μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι οι «μπιανκονέρι» πρέπει να παίξουν πολύ καλύτερα για να πάρουν την πρόκριση:

«Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν έχει καμία σχέση με τον επαναληπτικό. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ένταση που κάναμε εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρέπει να έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Άγιαξ αλλά και να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα, πολύ καλύτερα απ΄ ότι κάναμε στο Αμστερνταμ. Αν τα ακολουθήσουμε αυτά, τότε μπορούμε να προκριθούμε».

«Θα είναι μια σημαντική νύχτα και θα παλέψουμε για έναν εξαιρετικό στόχο, την παρουσία στον ημιτελικό. Οπότε χρειαζόμαστε τους οπαδούς να μας σπρώξουν για να φτάσουμε στο στόχο. Πρέπει να τα καταφέρουμε όλοι μαζί». Η «Μεγάλη Κυρία» θα στερηθεί των υπηρεσίων του Μάντζουκιτς.

Από την πλευρά του, ο Έρικ Τεν Χαγκ υπογράμμισε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει κάποιον παίκτη επάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταίας στιγμής τη συμμετοχή του Ντε Γιονγκ. Εκτός μάχης βρίσκεται ο Ταλιαφίκο.

«Ζούμε ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα. Θέλουμε να πάρουμε υπεύθυνο ρίσκο. Ο Φρένκι (Ντε Γιονγκ) θα πρέπει να ακούσει προσεκτικά το σώμα του και να πάρει την τελική απόφαση. Δεν πρόκειται να βάλουμε κάποιον συνέχεια πάνω στον Ρονάλντο. Ποτέ δεν κάνουμε κάτι τέτοιο».

«Θα πρέπει να ξεπεράσουμε ένα ακόμη όριο. Αν παίξουμε καλά, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο στην αποτελεσματικότητά μας. Η Γιουβέντους είναι έμπειρη ομάδα, αλλά θα πρέπει να ψάχνουμε συνεχώς την υπέρβαση και αυτό θα κάνουμε και πάλι», συμπλήρωσε ο τεχνικός του Άγιαξ.

Η Γιουβέντους στο πλαίσιο της προανναγελίας του αποψινού αγώνα, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, τη «μαγεία» του Ζιντάν το 1997 στο 4-1 των «μπιανκονέρι» κόντρα στην ολλανδική ομάδα.