Απίθανο βίντεο για την επιστροφή Μέσι στην Εθνική Αργεντινής

Απίθανο βίντεο για την επιστροφή Μέσι στην Εθνική Αργεντινής

Απόψε κόντρα στη Βενεζουέλα σε φιλική αναμέτρηση

Όλη η ποδοσφαιρική Αργεντινή κινείται στους ρυθμούς της επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, στο πρώτο του ματς μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας, απέναντι στη Βενεζουέλα σε φιλική αναμέτρηση.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο-αφιέρωμα διάρκειας 74 δευτερολέπτων, στο οποίο εμφανίζονται εννέα σπουδαίες προσωπικότητες της χώρας και μία αυτοκινητοβιομηχανία, που όλοι μαζί είναι «δέκα Αργεντινοί σε έναν» (όπως τιτλοφορείται το βίντεο).

Αναλυτικά το βίντεο αναφέρει:

«Υπάρχει ένας Αργεντινός που έχει την πίστη του Πάπα και την ταχύτητα του Φάντζιο (πρωταθλητής της Formula 1). Παίζει μουσική σαν τον Πιατσόλα (συνθέτης του τάνγκο), ευστοχεί σαν τον Τζινόμπιλι (σταρ του μπάσκετ) και κάνει την καρδιά σου να χτυπά όπως ο Φαβαλόρο (καρδιοχειρούργος). Πόσο απίστευτο, ε; Μέσα στην περιοχή είναι σαν τον Γκαρντέλ (τραγουδιστής-ηθοποιός), τελειώνει τις φάσεις σαν την Σαμπατίνι (τενίστρια) και αν του δώσεις 2 μέτρα σε αφήνει άφωνο σαν τον Μπόρχες (συγγραφέας-ποιητής). “Πετάει” με την μπάλα στα πόδια σαν ένα Pagani Zonda (αυτοκίνητα ταχύτητας) και αν βρεθείς μπροστά του θα σε... ζωγραφίσει όπως ο Κινκέλα (ζωγράφος).

Τους μετρήσατε όλους αυτούς;

Είναι δέκα Αργεντινοί σε έναν. Κι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι από άλλον πλανήτη; Λοιπόν, μπορεί... Εναν πλανήτη από ιδιοφυΐες που ονομάζεται Αργεντινή.

Αυτήν την Παρασκευή ο Μέσι επιστρέφει στην Εθνική Ομάδα. Μια ιδιοφυΐα που κουβαλάει την ελπίδα 50 εκατομμυρίων Αργεντινών. Μην το χάσατε...»