«Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Κυριακή»

«Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Κυριακή»

Σίγουρος για την ομάδα του ενόψει Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Με δηλώσεις του σε εκπροσώπους του Τύπου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αναγνωρίζοντας το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Γιώργου Δώνη.

«Κάθε παιχνίδι είναι σκληρό για εμάς, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Το μόνο που με απασχολεί είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή, νεανική και ορεξάτη ομάδα, μία ιστορική ομάδα, έχει ενθουσιασμό και περιμένω ένα καλό παιχνίδι. Ο αντίπαλος διαθέτει και έναν εξαιρετικό προπονητή και έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα» και συνέχισε: «είναι μία ομάδα με νέους παίκτες και είναι λογικό να έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Ο Παναθηναϊκός τώρα χτίζει την ομάδα του και είναι λογικό να μην έχει σταθερότητα. Εμείς πρέπει να είμαστε τέλειοι στο χορτάρι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Αναφερόμενος στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του, ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε: «Ο Πέλκας, όπως είπα και μετά το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, θα είναι εκτός για κάποιο διάστημα (σ.σ. θα λείψει για τουλάχιστον ένα μήνα). Ο Ζαμπά θα είναι μαζί μας και ο Μίσιτς προπονήθηκε και θα είναι διαθέσιμος εκτός απροόπτου».

Αναφερόμενος στο Κύπελλο Ελλάδος, ο προπονητής του «Δικεφάλου» σχολίασε σχετικά: «Η ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο, μου απέδειξε ότι είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και παλεύουμε γι αυτούς μέχρι το τέλος. Θα έπρεπε να προκριθούμε από την κανονική διάρκεια καθώς το αξίζαμε. Παίξαμε δυστυχώς ή ευτυχώς παράταση, αλλά τα καταφέραμε, με τους παίκτες μας να αποδεικνύουν ότι έχουν απίστευτη θέληση» ενώ μίλησε και για την επερχόμενη κλήρωση της επόμενης Παρασκευής: «Η κλήρωση είναι κλήρωση. Θα αποδεχτούμε το αποτέλεσμά της. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Εμείς θα πάμε για την πρόκριση. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».