«Αν βρεθούμε στην ίδια θέση, δεν θα υπάρχει επιστροφή»

«Αν βρεθούμε στην ίδια θέση, δεν θα υπάρχει επιστροφή»

Ξεκάθαρο μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τη σημερινή απόφαση της ΟΥΕΦΑ

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της ποινής που επέβαλε η ΟΥΕΦΑ στην «Ένωση» για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον Άγιαξ για το Champions League, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι τέτοια γεγονότα θα είναι μοιραία για το σύλλογο, σε περίπτωση που επαναληφθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε επίσημα από την UEFA για την τιμωρία του ενός χρόνου αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με διετή αναστολή και των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα με τον Άγιαξ.

Από την πρώτη στιγμή η ομάδα μας απολογήθηκε δημόσια και αναγνώρισε τις ευθύνες που της αναλογούν για τα όσα συνέβησαν και πρόσβαλαν, πρώτα απ’ όλα, το όνομα και την ευρωπαϊκή ιστορία του club.

Αυτό που όλοι μας οφείλουμε να αναλογιστούμε είναι ότι η σημερινή εξέλιξη δεν αποτελεί το τέλος της περιπέτειας αλλά την αρχή μίας εξαιρετικά δύσκολης διαδρομής απόλυτης συμμόρφωσης με το πνεύμα της εν λόγω απόφασης και λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων προκειμένου να μην βρεθούμε ξανά στην ίδια θέση, αφού σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχει επιστροφή!»

Παρακαλούμε περιμένετε ...