Θρίαμβος με ανατροπή για τον Πανιώνιο 2-1 τον ΠΑΟΚ

Θρίαμβος με ανατροπή για τον Πανιώνιο 2-1 τον ΠΑΟΚ

Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν προβάδισμα πρόκρισης στην εκπνοή του αγώνα

Χάρη στο «χρυσό» τέρμα του Σταυρόπουλου στο 91ο λεπτό της συνάντησης μετά από λάθος έξοδο του Πασχαλάκη, ο Πανιώνιος πέτυχε μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ, μαζί και το προβάδισμα για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 57' όταν ο Πολωνός Κάρολ Σφιντέρσκι εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος του Κότνικ και από κοντά πέτυχε το 0-1. Οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν με τον συνήθη ύποπτο Φιορίν Ντουρμισάι στο 74'.  Στα επόμενα λεπτά οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Σφιντέρσκι και Σπιριντόνοβιτς, για να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και στο γκολ του Σταυρόπουλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπαγεωργίου (67' Μαξίμοβιτς), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκεζ, Κόρμπος, Κούρντι (77' Καμαρά), Μακρύλλος (67' Σπιριντόνοβιτς), Τσιλούλης, Μασούρας,  Ντουρμισάι.
ΠΑΟΚ:  Πασχαλάκης, Λυρατζής, Ινγκασον, Τόσκα, Γιαννούλης, Σακχόφ (63' Μίσιτς), Ολιβέιρα, Λημνιός, Πέλκας (73' Ελ Καντουρί), Ενρίκε (80' Ενρίκε), Σβιντέρφσκι.