Ανοίγει νέος κύκλος στην Εθνική πόλο

Βέβαιος πως παρά την αποχώρηση σημαντικών ονομάτων από την Εθνική ομάδα και την ύπαρξη πολλών οικονομικών προβλημάτων το ελληνικό πόλο θα συνεχίσει να προσφέρει επιτυχίες στη χώρα δήλωσε ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Βαμβακάρης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

“Ανοίγει ένας νέος κύκλος για την Εθνική. Το ελληνικό πόλο δεν έχει τελειώσει, αλλά η κατάσταση στο χώρο είναι τραγική. Ο Θεός να βάλει το χέρι του”, είπε ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ντράγκαν Άντριτς.

Σχετικά με την ανανεωμένη της σύνθεσης της Εθνικής μετά την αποχώρηση μεγάλων ονομάτων είπε: “Θεωρώ ότι ανοίγει ένας νέος κύκλος για το ελληνικό πόλο και πρέπει να έχουμε στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Πρέπει να χτίσουμε σιγά-σιγά πάνω σε ορισμένα νέα παιδιά, ώστε με τη βοήθεια των παλαιότερων να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Ήρθε η ώρα να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποια νέα παιδιά. Οι μικρές εθνικές ομάδες έχουν κάνει καλές πορείες τα τελευταία χρόνια και αποτελούν το μέλλον του ελληνικού πόλο. Υπάρχουν πολύ καλές φουρνιές και η χώρα μας πρωταγωνιστεί σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα Νέων και Εφήβων. Πρέπει όμως το υλικό αυτό να αξιοποιηθεί για να είμαστε στο ίδιο ανταγωνιστικό επίπεδο. Μπορούμε να φέρουμε επιτυχίες. Το ελληνικό πόλο δεν έχει τελειώσει, αρκεί να βοηθηθούν αυτά τα παιδιά από την Πολιτεία και τις ομάδες”.