Προφυλακίστηκε η 57χρονη Ρουμάνα οικιακή βοηθός για την κακοποίηση της 88χρονης

Προφυλακίστηκε η 57χρονη Ρουμάνα οικιακή βοηθός για την κακοποίηση της 88χρονης

Τα παιδιά της ηλικιωμένης έχουν παραδώσει σχετικά βίντεο στην Αστυνομία

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 57χρονη Ρουμάνα, για την υπόθεση κακοποίησης της 88χρονης γυναίκας την οποία είχε αναλάβει να φροντίζει, στην οικία της ηλικιωμένης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.

Η 57χρονη που μετά την προθεσμία που είχε λάβει, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 19-6-2025 στα δικαστήρια Ηρακλείου, κατά την απολογία της φέρεται να υποστήριξε πως ουδέποτε είχε ασκήσει βία στην 88χρονη γυναίκα , ωστόσο οι κινήσεις που οδήγησαν τα παιδιά της ηλικιωμένης στην καταγγελία και εντέλει στην σύλληψή της από αστυνομικούς έχουν καταγραφεί και είναι στα χέρια των αρχών.

Μέλη της οικογένειας της ηλικιωμένης υποστηρίζουν ότι το τελευταίο διάστημα η 88χρονη διαμαρτυρόταν για επιθετική συμπεριφορά της Ρουμάνας οικιακής βοηθού, η οποία σύμφωνα με τους ίδιους, έβγαζε για κάποια διαστήματα την κάμερα από την πρίζα για να μην καταγράφονται οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού. Η 57χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ληστρικής εκβίασης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.