«Ένας νεαρός οδηγός έκανε όπισθεν κι έπεσε πάνω μου» είπε ο δημοσιογράφος
Ο Γιώργος Λιάγκας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα προχθές το απόγευμα. Αν και υπήρχαν υλικές ζημιές, ο παρουσιαστής δεν έπαθε τίποτα και είναι μια χαρά. Άλλωστε, δίνει καθημερινά το παρών στο «Πρωινό».
Με αφορμή ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Γιώργος Λιάγκας «είχε Άγιο», ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος και ότι δεν έγινε κάτι σοβαρό.
«Όντως είχα ένα τροχαίο, αλλά μην ανησυχεί ο κόσμος. Προχθές το απόγευμα είχα μια σύγκρουση, δεν έφταιγα εγώ. Έπεσε ένα αυτοκίνητο πάνω μου, ένας νεαρός οδηγός έκανε όπισθεν κι έπεσε πάνω μου. Πάθαμε μεγάλες υλικές ζημιές, αλλά εγώ και η Φούσκα που ήμασταν μέσα είμαστε εντάξει. Δεν είναι τόσο σοβαρό, είναι οκ, όλα καλά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.