Μητροκτόνος Γρεβενών: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις -Δίδασκε μικρά παιδιά

Μητροκτόνος Γρεβενών: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις -Δίδασκε μικρά παιδιά

Ενώ είχε σκοτώσει και την γιαγιά του πριν από πολλά χρόνια

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του μητροκτόνου των Γρεβενών, που κατηγορείται για την δολοφονία της 83χρονης μητέρας του. Ενώ βίασε τον άνθρωπο που τον έφερε στη ζωή, έγινε γνωστό πως πριν από 28 χρόνια σκότωσε και την γιαγιά του, έκανε φυλακή και παρόλα αυτά δίδασκε σε σχολείο.

Είχε διοριστεί ως αναπληρωτής σε σχολείο της Κορίνθου

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ertnews.gr με βάση την τότε νομοθεσία, το αντίγραφο ποινικού μητρώου, που αποτελεί απαραίτητο πιστοποιητικό για την έκδοση μεγάλου αριθμού διοικητικών πράξεων, δεν χρειάστηκε να προσκομισθεί καν στη δική του περίπτωση (διορισμός ως αναπληρωτής Γυμναστής σε σχολείο της Κορίνθου).

Σοκάρει η ιατροδικαστική έρευνα

Ο δράστης, που πήρε χθες 24άωρη προθεσμία για να απολογηθεί, φέρεται να βίασε τη 83χρονη μητέρα του πριν την σκοτώσει, με τον θάνατό της να επέρχεται από στραγγαλισμό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Μάλιστα, ο δράστης μετά το έγκλημα έπλυνε και έντυσε τη σορό της μητέρας του, ενώ εκτιμάται ότι την βίασε την ώρα που την έπνιγε.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία με δόλο και για το αδίκημα του βιασμού, καθώς «εντοπίστηκαν και πρόσφατα ευρήματα γενετήσιας πράξης».