Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Τηλεφώνημα της εκπαιδευτικού σε φίλη της μια μέρα πριν το φόνο – «Γλίτωσα από τον εφιάλτη»

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Τηλεφώνημα της εκπαιδευτικού σε φίλη της μια μέρα πριν το φόνο – «Γλίτωσα από τον εφιάλτη»

Συγκλονίζει η συνομιλία που ήρθε στην επιφάνεια - Ένιωθε να πνίγεται σε αυτή τη σχέση - Τι λέει αυτήκοος μάρτυρας που τη γνώριζε

Η νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και έρχεται να προστεθεί σε όσες έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στην χώρα. Η εκπαιδευτικός δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε αφήνοντας σημείωμα το οποίο έγραφε: «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Σύμφωνα με το STAR η άτυχη κοπέλα είχε τηλεφωνήσει χθες σε μία φίλη της και αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης της με τον μετέπειτα δολοφόνο της.

«Γλίτωσα από τον εφιάλτη. Ευτυχώς χώρισα», φέρεται να είπε η νεαρή εκπαιδευτικός στη φίλη της σύμφωνα με το STAR. Μάλιστα, όπως ανέφερε το κανάλι, η κοπέλα είχε πει στη φίλη της πως δεν περνούσε καλά σε αυτή τη σχέση και ένιωθε ότι πνίγεται.

Ποια ήταν η κοπέλα

Ο Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος Ρόδου μίλησε στο Mega για το τραγικό συμβάν «ακούστηκαν δύο πυροσβολισμοί νομίζαμε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόρφυτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά» είπε.

«Γνωρίζω την κοπέλα φατσικά. Είναι εκπαιδευτικός. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».

Το προφίλ της στο facebook ήταν γεμάτο με φωτογραφίες της από όμορφες στιγμές. Γενέθλια και ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα. Δυστυχώς η κοπέλα δεν θα προλάβει να γιορτάσει τα 33α γενέθλιά της.