Βασίλης Κούκουρας: Η συγκίνηση στον αέρα και η αποκάλυψη γιατί δεν τον ήθελε η Ελένη Ράντου

Βασίλης Κούκουρας: Η συγκίνηση στον αέρα και η αποκάλυψη γιατί δεν τον ήθελε η Ελένη Ράντου

«Αυτή η επιτυχία μου έχει δώσει μεγάλη αξία»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν ο Βασίλης Κούκουρας στο «Τhe 2Night Show». Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» που τον στιγμάτισε ως Μάνθο.

«Με κρατάει σε μία επικαιρότητα» είπε για τη σειρά που ακόμα παίζεται. «Αυτή η επιτυχία μου έχει δώσει μεγάλη αξία» είπε, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως τον πλησιάζουν 18χρονα λέγοντας πως τους αρέσει πολύ η σειρά.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Ελένη Ράντου δεν τον ήθελε στη σειρά.

«Το έμαθα πρόσφατα. Δηλαδή πριν λίγους μήνες. Αυτό το πρωτοείπε ο Χάρης ο Ρώμας, ότι το είχε πει η Ελένη. Η κοπέλα δεν είναι ότι δεν με ήθελε σαν ηθοποιό. Ήταν κόντρα στο ότι εγώ είμαι πολύ ωραίος» ανέφερε.

«Θα το έκανα, αν μου ζητούσε ο Χάρης να κάνουμε 10 επεισόδια ακόμα» είπε για το ενδεχόμενο επιστροφή της σειράς ως σίκουελ.

Η σχέση με τη Βάνα Ραμπότα

Ο ηθοποιός είναι σε σχέση με την επίσης ηθοποιό Βάνα Ραμπότα, και μάλιστα αποθέωσε τις μαγειρικές της ικανότητες. «Μαγειρεύει όπως δεν μαγειρεύει ίσως κανείς στην Ελλάδα. Μαγειρεύει πάρα πολύ ωραία. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει εστιατόριο» είπε.

«Η Βάνα είναι από αλλού, σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπος» ανέφερε. «Κράτησε η σχέση μας γιατί το θέλαμε και οι δύο», πρόσθεσε.

Η έκπληξη στην Μαρία Λεκάκη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τηλέφωνο τη Μαρία Λεκάκη, την Πέγκυ του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Γεια σου ρε Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη», της είπε και εκείνη γεμάτη χαρά δέχτηκε την επικοινωνία.

«Δεν υπήρχαν κόντρες. Ήμασταν παρέα. Υπήρχαν δομημένοι χαρακτήρες», αποκάλυψε ο ηθοποιός μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνηση του.