Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα του X-Factor πριν προβληθούν στην τηλεόραση του Open

Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα του X-Factor πριν προβληθούν στην τηλεόραση του Open

Οι ανατριχιαστικές ερμηνείες, η συγκίνηση και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Λίγες ώρες έμειναν για να κάνει πρεμιέρα ο μουσικός διαγωνισμός του Open, X-Factor. Το talent show πέρασε από χίλια κύματα μέχρι να  φτάσει η στιγμή που θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Ο διαγωνισμός, ο οποίος έχει αναδείξει κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, μετά από αρκετές αναβολές, θα κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης στις 21.00.
Η μάχη της τηλεθέασης, για την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε, αναμένεται σκληρή για αυτό και το κάθε κανάλι ρίχνει τα δυνατά του όπλα στην αρένα.

Το X-Factor αποτελεί ένα από τα ισχυρά χαρτιά του Open και έχει ενισχυθεί με βαριά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Θεοφάνους αποτελούν την κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού και οι ίδιοι δήλωσαν στο news.gr πως είναι ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία.
Το κλίμα από το backstage και την αγωνία των διαγωνιζομένων θα μεταδίδει ο Άρης Μακρής, ο οποίος με την παιχνιδιάρικη διάθεση του χαλαρώνει και εμψυχώνει τους υποψηφίους πριν ανέβουν στη σκηνή.

Χρέη παρουσιάστριας στο X-Factor έχει αναλάβει η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει βρεθεί στη θέση του κριτή παλιότερα σε ανάλογους διαγωνισμούς και αντιμετωπίζει μια δυσκολία φέτος. Ποια είναι αυτή; Όπως ανέφερε στο news.gr την δυσκολεύει το ότι δεν πρέπει να λέει την άποψη της για τους διαγωνιζόμενους.

Τι θα δούμε όμως στην πρεμιέρα του X-Factor;

Το news.gr βρέθηκε στην επίσημη προβολή της του πρώτου επεισοδίου του μοουσικού διαγωνισμού και σας έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Ο παλιός γνώριμος του Γιώργου Θεοφάνους

Πρώτοι στη σκηνή ανέβηκαν οι Aces Square. Ένα 17χρονο αγόρι και ένα 24χρονο κορίτσι από τις Φιλιππίνες που δεν έκρυψαν το άγχος τους που βρισκόντουσαν μπροστά στους κριτές. Τα νεαρά παιδιά επέλεξαν να τραγουδήσουν το τραγούδι Finesse του Bruno Mars. O Μιχάλης Τσαουσόπουλος στο τέλος της ερμηνείας τους τόνισε πως «Aυτό είναι το X-Factor. Η φιγούρα του νεαρού αγοριού κάτι θύμισε όμως στον Γιώργο Θεοφάνους. Ο Άντονι ήταν παλιός γνώριμος του κριτή καθώς ο νεαρός είχε συμμετάσχει ξανά σε μουσικό διαγωνισμό για παιδιά πριν μερικά χρόνια.

Ο Στίνης που έχει φωνή... κορμάρα

Ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος έδειξε από την αρχή πως διαθέτει άφθονο χιούμορ. Ο Κωνσταντίνος Στίνης ανέβηκε στη σκηνή του X-Factor και συστήθηκε στους κριτές. Το επίθετό του στάθηκε αφορμή για πείραγμα από τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο ο οποίος είπε: «Πως τα κορίτσια πρέπει να τον προσέχουν γιατί αυτός στήνει». Ο νεαρός μηχανολόγος έχει αδυναμία στο μπάσκετ και όπως τόνισε: «Θα ξεχωρίσω γιατί είμαι από φωνή κορμάρα και από κορμί... φωνάρα».
Με το τραγούδι Simple Man των lynyrd skynyrd ο νεαρός πήρε μόνο ένα όχι από την κριτική επιτροπή ενώ όπως τόνισε, οι γονείς του ήταν αυτοι που ήθελαν να γίνει τραγουδιστής και πως το μικρόβιο της μουσικής το κόλλησε από τον πατέρα του. «Ευτυχώς που δεν πήρες αντιβίωση!» του απάντησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Το βαφτιστήρι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Τα ξημερώματα της Δευτέρας η φωνή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σίγησε για πάντα. Στην πρεμιέρα του X-Factor οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το βαφτιστήρι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και να παρακολουθήσουν ένα συγκινητικό βίντεο με τα τρυφερά λόγια του τραγουδοποιού για το πνευματικό του παιδί.
Ο Αντώνης Βασαλάκης, γιος του Δημήτρη Βασαλάκη, μέλος του ιστορικού συγκροτήματος «Τερμίτες» επέλεξε ένα latin τραγούδι. Η ερμηνεία του στο Bailamos του Enrique Ιglesias δεν ενθουσίασε τους κριτές.

Η διαγωνιζόμενη - έκπληξη για το Χρήστο Mάστορα

H 26χρονη Λίλα Τρινάτη ανέβηκε στη σκηνή του X-Factor και προκάλεσε την έκπληξη του Χρήστου Mάστορα. Οι δυο τους συνεργάστηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής. «Λίλα μοναδική μου αγάπη» της είπε ο κριτής και το άγχος της νεαρής κοπέλας εξαφανίστηκε μονομιάς.

Ο ράπερ που έκανε τα μάτια των κριτών να περάσουν καλά αλλά όχι και τα αυτιά τους

Ο 24χρονος MC Luigi εμφανίστηκε στη σκηνή του X-Factor μπροστά στους κριτές φορώντας ένα τσαντάκι σε σχήμα αλεξίσφαιρου γιλέκου και με την εμφάνισή του τους ενθουσίασε. Με το τραγούδι «Kαλημέρα Ελλάδα» των Going Through, ο MC Luigi έκανε την κριτική επιτροπή να διασκεδάσει. «Τα μάτια μου πέρασαν καλά τα αυτιά μου όχι» του τόνισε ο Χρήστος Μάστορας, κάτι που βρήκε σύμφωνη και την υπόλοιπη κριτική επιτροπή.

Η ανατριχιαστική ερμηνεία μιας δικηγόρου

Η Κύπρια Χρυστάλλα Καραπίττα σπουδάζει Νομική και παρόλο που οι γονείς της είχαν ενδοιασμούς για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, εκείνη θεώρησε πως είναι έτοιμη να κάνει αυτό το βήμα. Με το τραγούδι I'm telling you της Jennifer Hudson καθήλωσε την κριτική επιτροπή. Ο Χρήστος Μάστορας έχασε τα λόγια του στο άκουσμα της φωνής της 21χρονης και ψέλισσε πώς: «Έχω πάθει 500 ανατριχίλες...»

Το τσιφτετέλι που έκανε το κέφι να χτυπήσει «κόκκινο»

Η καλλίγραμμη ψηλή ξανθιά Τριανταφυλλιά Κάλτσου με το δερμάτινο κολάν της, το εφαρμοστό μπλουζάκι της και την εντυπωσιακή φιγούρα της ενθουσίασε τον Άρη Μακρή πριν ανέβει στη σκηνή. Η 25χρονη δήλωσε πως είναι ελεύθερη γιατί είναι δύσκολος χαρακτήρας. Με το τραγούδι του Γιώργου γιαννιά, Τα φιλιά σου, «ανέβασε» το κέφι στα ύψη και ξεσήκωσε την κριτική επιτροπή με τον χορό της. Όχι όμως και με τη φωνή της...

Το τραγούδι του δεκαεξάχρονου που συγκίνησε τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο τελευταίος διαγωνιζόμενος που θα δουν οι τηλεθεατές στην πρεμιέρα στο X-Factor, είναι ο δεκαεξάχρονος Liak. Ο νεαρός με την ερμηνεία του στο τραγούδι Για την Ελλάδα του Σωκράτη Μάλαμα συγκίνησε τον Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος του ανέφερε με κατακόκκινα μάτια: «Είδα μόνο φως και άκουσα μόνο αλήθεια»

Σοφία Πελεκάνου