Ο μικρότερος ασύρματος φορτιστής από την LG

Η LG μπορεί αν έχει εμμονή με τα ογκώδη smartphones, όμως από ότι φαίνεται δεν εφαρμόζει αυτή την τακτική για όλες τις συσκευές της.

Πρόσφατα παρουσίασε ένα νέο ασύρματο φορτιστή φορητών συσκευών, που ανακηρύχθηκε ο μικρότερος στον κόσμο. Πρόκειται για τοWCP-300 που μπορεί να τροφοδοτήσει ασύρματα, όλες τις συσκευές που είναι συμβατές με το πρότυπο ασύρματης φόρτισης, Qi. Τέτοιες συσκευές είναι το Nexus 4 της εταιρίας αλλά και το Optimus G Pro.

Για ακόμα μία φορά η κορεάτικη εταιρία στρέφεται στην ασύρματη φόρτιση και το πρότυπο Qi, δείχνοντας πως είναι κάτι που θα την απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.

Το WCP-300 έχει πάχος μόλις 6,9 χιλιοστά, ενώ η ακτίνα φόρτισης είναι έως και 1.7 φορές μεγαλύτερη από του παλαιότερους φορτιστές.

Το νέο αυτό gadget θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα στην αγορά της Νοτίου Κορέας στην τιμή των 60 δολαρίων (περίπου 45 ευρώ), αν και έχει ήδη ανακοινωθεί η παγκόσμια κυκλοφορία του, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το πότε και σε πια τιμή θα είναι διαθέσιμο για τις υπόλοιπες αγορές.

Σχετικά Tags
LG Qi