Επενδυτές στο Abu Dhabi αναζητά ο Ν. Μηταράκης

Επίσκεψη  στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πραγματοποιεί ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νότης Μηταράκης, συνοδευόμενος από στελέχη του Οργανισμού Invest In Greece και του ΤΑΙΠΕΔ.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Abu Dhabi, ο κ. Μηταράκης θα έχει συνάντηση με το Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για Οικονομικές Υποθέσεις, Khalid Al Galth, με την Υπουργό Επικρατείας & Δ/νουσα Σύμβουλο Ανώτατης Επιτροπής "Dubai Expo 2020", Reem Al Hashemi, το Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για Ενέργεια και Κλιματική Αλλαγή, Πρόεδρο κρατικής εταιρείας Masdar και Πρόεδρο Αρχής Διαχείρισης Λιμένων, Sultan Al Jaber, και τον Υφυπουργό Εξωτερικού Εμπορίου, Abdulla Saleh.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Abu Dhabi, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης θα παρουσιάσει τις επενδυτικές ευκαιρίες και προοπτικές, που δημιουργούνται στη χώρα μας, σε ειδική εκδήλωση, στην οποία έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι κρατικών οργανισμών, επενδυτικών ταμείων και ιδιωτικών ομίλων και επιχειρήσεων των Η.Α.Ε.