Ανασχηματισμός: Σούσι, σουβλάκια και χειροκροτήματα

Όλα τα είχε ο ανασχηματισμός και οι τελετές παράδοσης – παραλαβής. Από σούσι μέχρι και σουβλάκια, αλλά και οι πρωινές… κατσάδες του Αντώνη Σαμαρά βρέθηκαν στο επίκεντρο.

Στο υπουργείο οικονομικών η αποχώρηση του Γιάννη Στουρνάρα είχε λεπτομέρειες για το πρωϊνό ξύπνημα από τον Αντώνη Σαμαρά και τις… φωνές μετά την ανάγνωση των εφημερίδων.

Ο κ. Στουρνάρας ήταν συγκινημένος και αναφέρθηκε σ το «στόλισμα» που έτρωγε από τον πρωθυπουργό μόλις ο Αντώνης Σαμαράς διάβαζε τις εφημερίδες. Επίσης, μίλησε για τις πολλές ώρες δουλειάς και συνεργασίας που είχε με τον Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος προτιμούσε τα... σουβλάκια ένω ο Γιάννης Στουρνάρας το  σούσι.

Στουρνάρας: Εγώ με το σούσι, ο Σταϊκούρας με το σουβλάκι...

Στο υπουργείο Υγείας, μετά τη γκρίνια του Άδωνι Γεωργιάδη ακολούθησαν τα χειροκροτήματα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχήθηκε καλή θητεία στον Μάκη Βορίδη και μάλιστα απερχόμενος ζήτησε από το ακροατήριο να χειροκροτήσει το νέο υπουργό Υγείας.

Γεωργιάδης: Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα όποια λάθη ή υπερβολές

Ένα ιδιαίτερο δώρο έλαβε ο μέχρι χθες υπουργός Δημόσιας Τάξης και νυν Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας αποχωρώντας από την Κατεχάκη.

Πήρε ένα δελτίο αιτούντος ασύλου, με τα στοιχεία αλλά και τη φωτογραφία του κ. Δένδια…

Σε κλίμα φορτισμένο συγκινησιακά έγινε η τελετή παράδοσης - παραλαβής του χαρτοφυλακίου στο υπουργείο Εσωτερικών. Ο απερχόμενος υπουργός Γιάννης Μιχελάκης τόνισε ότι βάλαμε σε εφαρμογή σημαντικές μεταρρυθμίσεις και δώσαμε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα. Δεν προχώρησαν όλα όπως τα θέλαμε. Είναι γνωστά και γεγονότα και τα αίτιά τους.

Διαβάστε ακόμη: "Αντίο" με αιχμές από Μιχελάκη