Γεωργιάδης: Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα όποια λάθη ή υπερβολές

Με ιδιαίτερα θετική διάθεση υποδέχτηκε τον νέο υπουργό Υγείας , Μάκη Βορίδης, ο απελθών, Άδωνις Γεωργιάδης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εκτός από τις μεταρρυθμίσεις, οι οποίες έχουν γίνει απένειμε και τα εύσημα στην υφυπουργό, Ζέτα Μακρή και τον υφυπουργό, Αντώνη Μπέζα για τη συνεργασία τους. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης:

"Καλωσορίζουμε το νέο υπουργικό σχήμα στο υπουργείο Υγείας, αφού πρώτα τους ευχαριστήσουμε όλους για τα ο΄σα έγιναν στη διάρκεια αυτού του ενός έτους. Πολλές και διαφορετικές μεταρρυθμίσεις, για τις οποίες είμαι πολύ υπερήφανος. Πετύχαμε να υλοποιήσουμε ένα αίτημα δεκαετιών με τη δημιουργία του ΠΕΔΥ, να εξορθολογήσουμε τις δαπάνες του κράτους και να καταφέρουμε με λιγότερα - 200.000 εκατομμύρια - από τον προϋπολογισμό των νοσοκομείων να δώσουμε πρόσβαση και στην πρωτοβάθμια υγεία και στα νοσοκομεία, των ανασφάλιστων συμπολιτών μας.

Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία ιδιαιτέρως τους δύο υφυπουργούς μας. Τον κύριο Μπέζα. Θα ήταν παντελώς αδύνατο να πετύχουμε όσα πετύχαμε χωρίς την άοκνη προσπάθειά του. Και τη Ζέτα Μακρή.

Αν υπήρξαν λάθη, που σίγουρα υπήρξαν, και υπερβολές, αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάκης Βορίδης, στον οποίο εύχομαι προσωπικά καλή επιτυχία, θα συνεχίσει στην οδό των μεταρρυθμίσεων και στον εξορθολογισμό των δαπανών. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει περίφημα".