Σοκ για την Εθνική: Χάνει το Μουντιάλ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Δε θα δώσει το «παρών» ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, λόγω της εξάρθρωσης στη δεξιά ωμοπλάτη, που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων αρκετές εβδομάδες. Συγκεκριμένα, το ιατρικό επιτελείο της Σάλκε υπολογίζει πως ο Έλληνας αμυντικός θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων σε περίπου πέντε εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Το γεγονός πως ήδη έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της εφετινής σεζόν, ωθούν τον Φερνάντο Σάντος, στο να μελετήσει άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας της εθνικής Ελλάδος.

Σχετικά με τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της εθνικής Ελλάδος, η ελληνική ομοσπονδία περιμένει την απάντηση του Χουάντε Ράμος. Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία. Ο 59χρονος τεχνικός θα πρέπει να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις, προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με την ΕΠΟ.

Πρώτο φαβορί παραμένει ο Μάρκο Ταρντέλι, ενώ η περίπτωση του Άρμιν Φε δεν απασχολεί πλέον τους ιθύνοντες της ΕΠΟ. Στόχος των ιθυνόντων της ελληνικής ομοσπονδίας είναι να τελειώσει το θέμα του νέου προπονητής της εθνικής ομάδας, ο οποίος θα αναλάβει την προσπάθεια για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας, μέχρι τις 15 Μαΐου, ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Πηγή: novasports.gr