Άγιος Βαλεντίνος: Τι να περιμένουν τα ζώδια την μέρα των ερωτευμένων

Άγιος Βαλεντίνος: Τι να περιμένουν τα ζώδια την μέρα των ερωτευμένων
Τα άστρα μίλησαν - Αναλυτικές προβλέψεις

Έχοντας ζήσει άπειρες πλανητικές αναδρομές από την προηγούμενη χρονιά, όπου σχεδόν όλοι είμαστε «τραυματίες» λίγο ή πολύ, έρχεται ο Φεβρουάριος του 2019 όπου κανένας πλανήτης δε θα κινείται ανάδρομος, γεγονός εξαιρετικά σπάνιο.

Από την Άντα Λεούση

Στις 13 Φεβρουαρίου, ο Άρης θα είναι στον Κριό όπου θα βρεθεί σε σκληρή πλευρά με τον Ουρανό, προκαλώντας ενδεχομένως μεγάλα δράματα. Την επόμενη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Άρης θα μετακινηθεί στον Ταύρο, κάνοντας το έδαφος πιο σταθερό.

Προσπαθήστε λοιπόν να επιβιώσετε, ώστε να απολαύσετε μια μέρα γεμάτη αγάπη και ρομάντζο. Είτε προτείνετε, είτε αποδεχθείτε μία πρόταση, βεβαιωθείτε ότι είναι η σωστή επιλογή για σας. Η αστάθεια του συνδυασμού Άρη-Ουρανού νωρίτερα την εβδομάδα μπορεί να σας ενθάρρυνε να προχωρήσετε μπροστά ανεξάρτητα από την πραγματικότητα της κατάστασης, αλλά εσείς μην αφήσετε τον ενθουσιασμό της μέρας να σας ωθήσει σε λάθος καταστάσεις.

Σίγουρα η 14η Φεβρουαρίου δε θα είναι ανάλαφρη σαν αεράκι, αλλά καθώς θα είναι απαλλαγμένη από πλανητικές αναδρομές, εσείς θα αποφασίσετε τι σας αρέσει περισσότερο να κάνετε. Να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε ή να καθίσετε σπίτι. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μέρα που στρέφει την προσοχή μας στην αγάπη, καθώς για να μπορέσει να μας βρει θα πρέπει να εγκαταλείψουμε ό, τι κλείνει τις καρδιές μας. Αυτό ισχύει για όλους, ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι ή με σύντροφο.

Ας δούμε πως θα κινηθεί η μέρα για το κάθε ζώδιο...

Κριός

Μπορεί να φοβάστε ότι θα σας απορρίψουν, αλλά η ανεξαρτησία σας θα ανταμειφθεί, οπότε μην φοβάστε να εμφανιστείτε και να εκφράσετε τον εαυτό σας. Μην κάνετε απότομες επιλογές που θα μετανιώσετε αργότερα. Είναι πολύ πιθανό να εξαπατηθείτε από τον εαυτό σας, οπότε σκεφτείτε δύο φορές πριν ενεργήσετε.

Συμβουλή: Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι διαφορετικό για να αγαπηθείτε.

Ταύρος

Η καρδιά σας ανοίγει και είστε λιγότερο πεισματάρηδες από το συνηθισμένο. Επωφεληθείτε από μια περιπέτεια και συναντήστε κάποιο νέο πρόσωπο. Προωθήστε τις φαντασιώσεις σας και φροντίστε να ξοδέψετε χρόνο με άλλους ανθρώπους αν θέλετε να μετατρέψετε τη φαντασία σε πραγματικότητα.

Συμβουλή: Μην αφήσετε τον κόσμο να σκληρύνει την καρδιά σας.

Δίδυμοι

Η δημιουργικότητα σας εμπνέει και ανοίγει τις προοπτικές σας. Κάντε παιχνίδια αγάπης, χωρίς να πιέζεστε να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Δε χρειάζεστε πολλές εμπειρίες για να διαμορφώσετε τον αισθηματικό σας κόσμο. Η αγάπη έρχεται εκεί που δεν την περιμένετε.

Συμβουλή: Μην πράττετε περισσότερα από αυτά που σκέφτεστε.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αλλάξετε την προσωπική σας ζωή και να συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας και την αλήθεια που κρύβεται στην ψυχή σας. Ότι και αν αποφασίσετε μην αφήσετε το «εγώ» να μπει στο δρόμο σας. Επιλέξτε για εσάς και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι.

Συμβουλή: Κοιτάξτε μπροστά γιατί δεν πρόκειται να αποτύχετε.

Λέων

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Σταματήστε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας. Ξεκουραστείτε, επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που έχετε και αφεθείτε. Μην απορρίψετε αυτούς που σας μιλούν, χωρίς να τους ακούσετε.

Συμβουλή: Η αγάπη που θα δείξετε στον εαυτό σας, θα τραβήξει την αγάπη προς εσάς.

Παρθένος

Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας συντροφιά με το ταίρι σας ή με κάποιο νέο πρόσωπο που θα συναντήσετε οι αδέσμευτοι. Μπορεί η αγάπη να σας φαίνεται σαν μάχη και επειδή είναι αυτό ακριβώς, πρέπει να βρείτε καινούριους τρόπους να πετύχετε τους στόχους σας. Παλιές μέθοδοι δεν θα σας εξυπηρετήσουν.

Συμβουλή: Έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε.

Ζυγός

Αφήστε να βγει προς τα έξω η συμπονετική πλευρά σας και αφήστε πίσω μνησικακίες που έχετε εναντίον πρώην συντρόφων. Ελέγξτε το πώς αισθάνεστε και ισορροπήστε το σώμα με την καρδιά σας, πριν οδηγηθείτε σε νέα λάθη.

Συμβουλή: Δείξτε στους άλλους πόσο άξιοι και αξιαγάπητοι είστε.

Σκορπιός

Είστε αρκετά ανήσυχοι και χάνεται εύκολα την πίστη σας. Μην εξαπατάτε τον εαυτό σας με ψεύτικες προσδοκίες, γιατί θα κάνετε στο τέλος κάτι που θα σας λυπήσει. Η αύξηση της πνευματικής συνειδητοποίησης, θα φέρει αποτελέσματα στην σεξουαλικότητά σας.

Συμβουλή: Παραμείνετε στη γη και όλα θα είναι εντάξει.

Τοξότης

Είστε αυθόρμητοι και περιπετειώδεις και αυτό μαγνητίζει τους γύρω σας. Αρκετοί ζητούν την προσοχή σας, οπότε επιλέξτε με σύνεση που θα τη δώσετε. Εάν δε θέλετε να κολλήσετε κάπου συγκεκριμένα γιατί δε θέλετε δέσμευση, μην αποφύγετε να το πείτε αλλά να είστε ειλικρινείς.

Συμβουλή: Στοχεύστε στις επιλογές σας και αγαπήστε τις.

Αιγόκερως

Απελευθερώνεστε από το εγώ σας και πηγαίνετε ένα βήμα πέρα από τη συνηθισμένη λογική που υπαγορεύει τις επιλογές σας και αισθάνεστε γεμάτοι από ευκαιρίες. Αντιμετωπίστε την πνευματική σας ανάπτυξη, διατηρώντας μια ανοικτή και ειλικρινή επικοινωνία.

Συμβουλή: Γίνεται μέρος του συνόλου και μη λειτουργείτε μοναχικά.

Υδροχόος

Αναμένονται σημαντικές αλλαγές για να ξεκινήσετε κάτι νέο που θα είναι σίγουρα για το καλύτερο, ακόμη και αν δεν αισθάνεστε τόσο σίγουροι. Δείτε τις προοπτικές που σας ανοίγονται και πάρτε το χρόνο σας να σκεφτείτε, χωρίς να βυθίζεστε στα συναισθήματά σας.

Συμβουλή: Αφήστε το σύμπαν να λειτουργήσει για εσάς και υποστηρίξτε το δρόμο που θα σας υποδείξει.

Ιχθείς

Κινείστε στην ίδια συχνότητα με αυτές που χρειάζεται η αγάπη για να επιβιώσει και να ανθίσει. Δείξτε την ευγνωμοσύνη σας και αφήστε τα συναισθήματα να σας περιβάλλουν. Κάτι μέσα σας, λέει να ξεκινήσετε από την αρχή, όμως θα ήταν σωστό να παρακολουθήσετε αυτήν την παρόρμηση πριν αντιδράσετε.

Συμβουλή: Μη δείξετε τίποτα πέρα από τον πραγματικό σας εαυτό.

Δείτε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια:
Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύες