Αντιμετωπίστε τα μυοσκελετικά προβλήματα…οικονομικά

Θεραπεία με πολύ χαμηλό κόστος , σε ανθρώπους με μυοσκελετικά προβλήματα που δεν έχουν μεγάλη οικονομική άνεση, προσφέρει η μη κερδοσκοπική οργάνωση  “Οστεοπαθητική Αρωγή”, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Συλλόγου Οστεοπαθητικής (Π.Σ.Ο). Καθηγητές και φοιτητές του ελληνικού προγράμματος σπουδών στην Οστεοπαθητική (www.epimorfosis.com) θα παρέχουν κάθε Δευτέρα, θεραπείες σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. 
Πρωταρχικός στόχος της οργάνωσης, είναι η παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας, με τη μορφή θεραπείας σε μυοσκελετικά προβλήματα και με όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος της τάξεως των 15 ευρώ, αποσκοπώντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.
 
Η Οστεοπαθητική είναι μια επιστήμη που αφορά, κατά κύριο λόγο, στις μηχανικές δυσλειτουργίες του μυοσκελετικού συστήματος και χρησιμοποιεί αποκλειστικά κινησιοθεραπευτικές τεχνικές, για να αντιμετωπίσει προβλήματα όπως είναι το αυχενικό σύνδρομο, η οσφυαλγία, οι αρθραλγίες, η ημικρανία, η δισκοπάθεια, τενοντίτιδες, προβλήματα κακής στάσης του σώματος και γενικότερα οποιεσδήποτε μυοσκελετικές διαταραχές. Πρόκειται για μια θεραπεία που μπορεί να λειτουργήσει και προληπτικά, μειώνοντας ταυτόχρονα τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής ή ακόμα και την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης. 
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις συνεδρίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οργάνωση , στο τηλέφωνο 210-7210433.