Έπεσε σε κώμα 32 χρονών και ξύπνησε 19

 

 

Η Σάρα Τόμσον είναι 32 χρονών και πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία της. Τον περασμένο Νοέμβριο μία αρτηρία στον εγκέφαλό της “έσπασε” προκαλώντας βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο την έριξε σε κώμα. Όταν ξύπνησε πίστευε ότι είχαμε την χρονιά 1998 και πως η ίδια ήταν μόλις 19 ετών.

Για αρκετό καιρό θεωρούσε ότι ο σύζυγός της ήταν εργαζόμενος στο νοσοκομείο. “Όταν συνειδητοποίησα ότι θα πήγαινα μαζί του σπίτι, πραγματικά αισθανόμουν πολύ μπερδεμένη. Νόμιζα ότι ήμουν ακόμα με τον πρώην μου.” είπε η Σάρα στην εφημερίδα Daily Mail.

“Όταν τα παιδιά μου ήρθαν να με δουν, δεν είχα ιδέα ποιοι είναι. Νόμιζα ότι είναι τα παιδιά κάποιου άλλου... Όταν με επισκέφθηκε η υπόλοιπη οικογένεια, είδα τον αδελφό μου και του είπα “Είσαι καραφλός!”. Στους γονείς μου είπα πόσο πιο γερασμένοι φαίνονταν. Ήταν σαν να είχαν γεράσει σε μία νύχτα.

Η Σάρα μετά την περιπέτεια με την υγεία της άρχισε να φέρεται παράξενα. Έβαφε τα μαλλιά της περίεργα χρώματα και συμπεριφερόταν σαν έφηβη. Σαν να μην έφτανε αυτό, θα έπρεπε να ερωτευθεί με τον άντρα της για δεύτερη φορά. Πράγματι, η επιμονή του συζύγου, ο οποίος την πήγε σε κάθε μέρος που είχαν επισκεφθεί όταν ήταν ερωτευμένοι, απόδωσε καρπούς. “Τα Χριστούγεννα του είπα ότι τον αγαπώ και αισθανόμουν ότι του το έλεγα για πρώτη φορά” λέει η Σάρα, η οποία πέρασε μία σοβαρή συναισθηματική κρίση στην προσπάθειά της να θυμηθεί ποια είναι. Ωστόσο όπως δηλώνει, δεν πρόκειται να αφήσει αυτό που της συνέβη να καθορίσει τη ζωή της από εδώ και πέρα.