Pfizer: Δωρεά φαρμάκων αξίας 1.000.000 στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Η Pfizer Hellas δωρίζει στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ περίπου 80.000 συσκευασίες φαρμάκων, με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες φαρμακευτικής θεραπείας ενός εκτιμώμενου αριθμού περισσότερων από 50.000 ανασφάλιστων και άπορων ασθενών.

Η δωρεά περιλαμβάνει την παράδοση σημαντικών φαρμάκων με θεραπείες για την υπέρταση και την υπερχοληστερολαιμία, φάρμακα κατά του καρκίνου, της νόσου Alzheimer, του νευροπαθητικού πόνου, της καρδιακής ανεπάρκειας καθώς και εμβόλια, αντιβιοτικά και βιολογικές θεραπείες για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas κ. Erik Nordkamp:

"Η Pfizer Hellas δραστηριοποιείται εδώ και 53 χρόνια στην Ελλάδα και έχει μια μακρά ιστορία στην υποστήριξη των Ελλήνων ασθενών, για την οποία είμαστε υπερήφανοι...

Στόχος μας είναι, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, να κάνουμε μια αποτελεσματική προσφορά στη δημόσια υγεία και την ελληνική κοινωνία, καθώς επίσης να στηρίξουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη".

Τα φάρμακα της δωρεάς έχουν επιλεχθεί κατόπιν συζητήσεων και συμφωνίας με τον ΙΣΑ σχετικά με τις ιατρικές προτεραιότητες και τις θεραπευτικές ανάγκες που υπάρχουν. Επιπρόσθετα, η αναλογία των φαρμάκων της δωρεάς αντικατοπτρίζει τις πωλήσεις μας σε ολόκληρη την Ελληνική λιανική αγορά φαρμάκων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Pfizer Hellas, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.pfizer.gr