Το Χάρβαρντ σου δίνει έναν πολύ καλό λόγο να επιστρέψεις και πάλι στον φραπέ!

Το Χάρβαρντ σου δίνει έναν πολύ καλό λόγο να επιστρέψεις και πάλι στον φραπέ!

Γιατί να τον προτιμήσεις...

Μπορεί ο φρέντο να έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των περισσότερων, ή να σου αρέσει πιο πολύ ο γαλλικός αλλά όπως φαίνεται υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι να επιστρέψεις στον φραπέ.

Έναν από αυτούς τους λόγους δίνει ο Δρ Rob Van Dam, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Διατροφής στην Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον ίδιο και με σχετικές έρευνες, ο στιγμιαίος καφές  με τον οποίο φτιάχνεις τον κλασικό και παλιό αγαπημένο φραπέ έχει λιγότερο καφεστόλη από τον γαλλικό καφέ, ή από τον ελληνικό καφέ.

Τι είναι όμως η καφεστόλη; Πρόκειται για μια ουσία που μπορεί να αυξήσει τη χοληστερόλη. Αν έχετε ήδη υψηλή χοληστερόλη ή οικογενειακό ιστορικό καρδιακής νόσου, ο στιγμιαίος καφές είναι μια καλύτερη επιλογή από τον γαλλικό ή ελληνικό καφέ.