To Μανχάταν έκανε lifting!

Το Μανχάταν, το κοσμοπολίτικο κέντρο της Νέας Υόρκης, υποδέχεται τα Χριστούγεννα με πολλά από τα ξενοδοχεία του να έχουν κάνει το lifting τους.

Η πιο διάσημη μητρόπολη του κόσμου, η Νέα Υόρκη δεν θα μπορούσε παρά να ανανεώνει συνεχώς την ξενοδοχειακή της εικόνα, προσφέροντας κάθε φορά και κάτι νέο ή διαφορετικό στους 50 και πλέον εκατομμύρια τουρίστες της. Μεγάλη ανανέωση έγινε σε πολλά και γνωστά ξενοδοχεία του Μανχάταν, το οποίο δεν σταματά ποτέ να είναι το πιο hot "στέκι" της πόλης.

Roger New York

Στην καρδιά της περιοχής το «βαρύ πυροβολικό» ξενοδοχείο «Roger Williams», μετονομάστηκε σε «Roger New York». Στολίστηκε με μεγάλους μπλε βελούδινους καναπέδες στο ατμοσφαιρικό lobby, μαύρο δέρμα και λιτές γραμμές στα δωμάτια, με πολλά από αυτά να διαθέτουν δικά τους μπαλκόνια με θέα στην πόλη.
Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Westin New York Grand Central

 

Το «Helmsley», ανακαινίστηκε πλήρως και έγινε «Westin New York Grand Central». Σύγχρονο design, γήινα χρώματα και πολλές υπηρεσίες για όσους ταξιδεύουν κυρίως για δουλειά, αλλά και διακοπές. Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

One UN New York

Το γνωστό «Millennium UN Plaza Hotel», μεταμορφώθηκε από τα χέρια του γάλλου ξενοδόχου Grace Leo και μετονομάστηκε σε «One UN New York». Είναι πια ένα μπουτίκ ξενοδοχείο, με εκλεπτυσμένο design, έπιπλα και αντικείμενα. Μεγάλο ατού του η εσωτερική πισίνα, με την υπέροχη θέα.
Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Pierre

Με πολλούς φανατικούς επισκέπτες το ξενοδοχείο «Pierre», δεν σταματά ποτέ να επανεφευρίσκει τον…εαυτό του. Με ένα σούπερ lifting των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, η μεταμόρφωση του είναι ολική. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες αποπνέουν ένα ζεστό, φιλόξενο στιλ, με μια αίσθηση ήρεμης πολυτέλειας. Ψηλά ταβάνια και άφθονο φυσικό φως προκαλούν ένα ευχάριστο, ευάερο περιβάλλον.
Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Refinery Hotel

Το boutique «Refinery Hotel» θα χαρίζει πάντα τη γεύση της παλιάς Νέας Υόρκης. Το όμορφο κτήριο του 1912, με την υπέροχη νεο-γοτθική πρόσοψη, συνδυάζει πολλά στοιχεία του παρελθόντων, με σύγχρονα.
Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Out NYC

Ζωντανή απόδειξη για το ότι η Νέα Υόρκη έχει κάτι να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες της είναι το «Out NYC», το πρώτο γκέι ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Στο καλοσόρισμα του δηλώνει με χιούμορ ότι είναι το πρώτο straight-friendly ξενοδοχείο της πόλης. Μεγάλο του ατού, το κέντρο spa με πολλές θεραπείες και γυμναστήριο, αλλά και οι εξωτερικοί του χώροι για relax και καθαρό αέρα.
Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ