Τα νέα ξενοδοχεία με καλή σαμπάνια, αστέρια Michelin, πολυτέλεια

Από τη Σιγκαπούρη μέχρι τη Νέα Υόρκη και από την Τανζανία μέχρι τη μακρινή Αυστραλία, δείτε παρακάτω τα ξενοδοχεία που θα ανοίξουν τις πύλες τους στο κοινό εντός του 2015 και θα είναι σε θέση να υποδεχτούν τους επισκέπτες που θα τα επιλέξουν.

Το αφιέρωμα παρουσιάστηκε στη στήλη Travel του CNN.

1.      The Reverie Saigon -Ho Chi Minh, Βιετνάμ

Εγκαίνια: Ιανουάριος 2015

Τα 286 δωμάτια και οι σουίτες του έχουν διακοσμηθεί από τους τέσσερις καλύτερους Ιταλούς interior designers, με πινελιές πολυτελείας όπως πολυέλαιους, πολυεδρικά κρεβάτια και βελούδινες κουρτίνες.

Το μενού του εστιατορίου με πιάτα καντονέζικης κουζίνας υπογράφει ένας βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη ένα εστιατόριο ιταλικής κουζίνας και τη μεγαλύτερη μπάρα της πόλης. Λέγεται, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ότι φτάνει σε μήκος τη μια πλευρά ενός οικοδομικού τετραγώνου.

2.      LizardIsland – Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος, Αυστραλία

Εγκαίνια: Μάρτιος 2015

Ο κυκλώνας Ita έπληξε το μικρό αυτό νησάκι στο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο τον Απρίλιο του 2014. Ένα χρόνο περίπου μετά αναμένεται το νησάκι να ξαναπάρει «ζωή», καθώς οι επισκέπτες του θα μπορούν και πάλι να το επιλέξουν για μια ξεχωριστή διαμονή στις δίκλινες βίλες του «The Villa».

3.      ParkHyattZanzibar– Ζανζιβάρη, Τανζανία

Εγκαίνια: Μάρτιος 2015

Η «Λίθινη Πόλη» της πρωτεύουσας της Ζανζιβάρης έχει ανακηρυχθεί ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco. Ο πολιτισμικός πλούτος και η κληρονομιάς αυτού του νησιού της Τανζανίας αντικατοπτρίζονται στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση του Park Hyatt Zanzibar, που αναμένεται να δεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες τον ερχόμενο Μάρτη.

4.      Anantara Tangalle Resort & Spa - Tangalle, Σρι Λάνκα

Εγκαίνια: στα μέσα του 2015

Το Tangalle Resort & Spa είναι ένα από τα δύο ξενοδοχεία Anantara (το δεύτερο είναι το Anantara Kalutara Resort & Spa) που αναμένεται να ανοίξουν εντός του 2015 στις γραφικές, νότιες ακτές της Σρι Λάνκα. Το Tangalle εκτείνεται σε μια έκταση 18 εκταρίων στη ομώνυμη περιοχή, σε μια παραλιακή πόλη που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 80 χιλιομέτρων ανατολικά της ιστορικής, οχυρωμένης πόλης Galle και σε κοντινή απόσταση από πολλά εθνικά πάρκα. Θα διαθέτει 152 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 32 pool villas.

5.      Patina - Σιγκαπούρη

Εγκαίνια: στα μέσα του 2015

Ένα ακόμη «παιδί» της οικογένειας Kwee της Σιγκαπούρης, η οποία έχει ακόμη τα ξενοδοχεία Capella, Conrad, Regent και Ritz-Carlton. Το ξενοδοχείο θα αποτελεί τμήμα ενός μεγαλύτερου έργου ανάπλασης, που αναμένεται να μεταμορφώσει το παλιό Capitol Movie Theatre.

6.      Four Seasons Hotel Seoul – ΝότιαΚορέα

Εγκαίνια: στα μέσα του 2015

Το πρώτο Four Seasons ξενοδοχείο της Νότιας Κορέας θα συνδυάζει την παράδοση με υπερσύγχρονες νότες σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό και τη διακόσμηση του. Θα στεγαστεί σε ένα κτίριο 25 ορόφων στην κεντρική περιοχή Jong-gu, που είναι και ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ατού του.

7.      Alila Seminyak – Μπαλί, Ινδονησία

Εγκαίνια: δεύτερο τρίμηνο του 2015

Κι όμως, υπάρχει χώρος και για ακόμη ένα ξενοδοχείο στο Μπαλί. Η τελευταία πολυτελής προσθήκη ανήκει στην αλυσίδα Alila hotels group, η οποία έχει ακόμη τέσσερα στο νησί της Ινδονησίας. Το AlilaSeminyak κατασκευάζεται στις νοτιοδυτικές ακτές του Μπαλί σε μικρή απόσταση από τους πολύβουους δρόμους της Seminyak.

8.      SLS Park Avenue – Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Εγκαίνια: τέλη 2015

Το τρίτο ξενοδοχείο της αλυσίδας SLS ετοιμάζεται να καταλάβει τη θέση του στο νούμερο 444 Park Avenue στο Μανχάταν, στην τρέντι συνοικία NoMad του «Μεγάλου Μήλου», σε πολύ κοντινή απόσταση από το περίφημο Σέντραλ Παρκ και το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης.