Luxury άφιξη στην Τοσκάνη by Ferragamo

Μια νέα πολυτελής άφιξη έρχεται να ταράξει τα νερά της Τοσκάνης με το καινούριο ξενοδοχείο Purobeach Oasis del Mar.

Τοποθετημένο στην τέλεια θέση, ακριβώς στη μέση της Μεσογείου, το μέλος της ξενοδοχειακής αλυσίδας Puro Hotel έχει προσθέσει 32 σουίτες στο χώρο του, στη μέση της Marina di Scarlino, ακριβώς μπροστά από το αρχιπέλαγος της Τοσκάνης.

Μια αποκλειστική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, με πολυτελείς σουίτες, πλούσιο μενού τροφίμων και ποτών, που περιλαμβάνει μια νέα ιαπωνική γευστική εμπειρία, το εστιατόριο Shiro, καθώς και ένα σαλόνι, βεράντα και πισίνα.

Η ιδανική τοποθεσία για χαλάρωση όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα σε ένα πανέμορφο περιβάλλον. Και αν το επιθυμείτε μπορείτε να περάσετε τη νύχτα σε μία από τις πολυτελείς σουίτες με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα.Το Purobeach Toscana βρίσκεται σε μια απομονωμένη προνομιακή περιοχή, με την πόλη Maremma και τα φυσικά της πάρκα να βρίσκονται κοντά.

Το μενού στα εστιατόρια περιλαμβάνει ποικιλία από ορεκτικά με ψητό αστακό, τα καλύτερα κομμάτια κρέατος και το κλασσικό Puro burger. Οι υγιεινές επιλογές περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φρέσκιες σαλάτες, smoothies, και πιατέλες φρούτων.

Το βράδυ, θα σας γοητεύσει το εστιατόριο Shiro, όπου θα απολαύσετε ιαπωνική κουζίνα στα καλύτερα της. Οι καθημερινές βραδιές με DJ ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε μια χαλαρή διάσταση από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά τη νύχτα.

Χαλαρώστε και απολαύστε μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων, από ιστιοπλοΐα (με ή χωρίς καπετάνιο), ιππασία και ποδήλατο βουνού, μέχρι καταδύσεις και πολλά άλλα. Το Purobeach Toscana είναι ο τέλειος προορισμός για την οικογένεια, τους φίλους, αλλά και τα ζευγάρια.