25hours: Ξενοδοχείο… τσίρκο!

Αν θέλετε να ζήσετε στον φανταστικό κόσμο ενός τσίρκου γεμάτο θέαμα, υπερβολή και μια δόση τρέλας το ξενοδοχείο 25hours στη Βιέννη είναι η ιδανική επιλογή.

Βρίσκεται στο 7ο διαμέρισμα της Βιέννης, κοντά στην εμπορική συνοικία Neubaugasse, σε μια περιοχή που χτυπά η καρδιά της νεανικής, φιλελεύθερης και δημιουργικής σκηνής της πόλης. Για τον Christoph Hoffmann, Διευθύνοντα σύμβουλο του ξενοδοχείου το design είναι μια έκφραση της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Κάθε ένα στοιχείο της διακόσμησης του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένο από τη τοποθεσία του και ταυτόχρονα είναι ξεχωριστό.

Οι τριάντα τέσσερις σουίτες του διαθέτουν μικρή κουζίνα, θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ και όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές ανέσεις.

Το lounge μπαρ και η βεράντα του τελευταίου ορόφου, σκαρφαλωμένα πάνω από τις στέγες της Βιέννης είναι το ιδανικό στέκι, ανεξάρτητα από την εποχή.

Το φθινόπωρο του 2012 προστέθηκαν 185 δωμάτια και ακόμα εγκαταστάσεις ευεξίας και γυμναστηρίου, χώροι συνάντησης και συνεδρίων, καλοκαιρινός κήπος και εστιατόριο με βεράντα και θέα στο Weghuberpark.

Σε συνεργασία με την αρχιτέκτονα Arkan Zeytinoglu, ο αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων Armin Fisher δημιούργησε μια ατμόσφαιρα αντίφασης και εκλεκτισμού με έπιπλα αντίκες και ιδιαίτερη διακόσμηση.

Υπέροχες τοιχογραφίες με θέμα το τσίρκο στολίζουν τους τοίχους των δωματίων δίνοντας μια πολύχρωμη νότα και ταξιδεύοντας τους επισκέπτες μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Ευφάνταστη αισθητική που είναι εμπνευσμένη από τα τρία μόνιμα κτίρια τσίρκο της πόλης, καθώς και από το τσίρκο της Ελισάβετ της Αυστρίας που βρίσκεται στη σχολή ιππασίας της Βιέννης.

Τιμή: Από 130 ευρώ το δίκλινο

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ