Η αναγέννηση του Hydra Beach!

Την 1η Μαΐου ανοίγει τις πύλες του Barceló Hydra Beach Resort, στην Ερμιόνη, μετά την ανακαίνιση του από την ισπανική εταιρεία που ανέλαβε πλέον του management του resort.

Η Barceló Hotels & Resorts προχώρησε στην καθολική επανασχεδίαση και ανακαίνιση του πρώην Hydra Beach και το αποτέλεσμα είναι ένα σύγχρονο παραθαλάσσιο resort, που προσφέρει πρόσβαση σε τρεις ξεχωριστές παραλίες στον Κόλπο της Ύδρας, μαγευτική θέα προς το ομώνυμο νησί και κήπους έκτασης 100.000 τετραγωνικών μέτρων με πλούσια βλάστηση.

Με 260 δωμάτια, 79 bungalow και 4 σουίτες μεταξύ των οποίων και ή Imperial Suite με δική της πισίνα, το ξενοδοχείο απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια όσο και σε οικογένειες που αναζητούν μία όαση κοντά στην πρωτεύουσα.

Οι επισκέπτες του θα μπορούν να απολαύσουν τρεις ξεχωριστές παραλίες, 2 πισίνες (εσωτερική θερμαινόμενη με καταρράκτη και εξωτερική), 4 γήπεδα τένις και 2 ποδοσφαίρου και ειδικό χώρο (Mini Club) με δραστηριότητες για παιδιά.

Υπάρχει επίσης κέντρο καταδύσεων και κέντρο θαλάσσιων σπορ, 4 εστιατόρια, 3 μπαρ, εξωτερικό αμφιθέατρο, συνεδριακός χώρος 500 ατόμων και Mαρίνα για σκάφη.

Το resort, θα προσφέρει διαμονή με πολλά πακέτα, συμπεριλαμβανομένων των, All Inclusive, Half Board και B&B, σε ανταγωνιστικές τιμές αλλά και με πολλές παροχές.

Με την ευκαιρία της λειτουργίας του Barceló Hydra Beach Resort, ο Γενικός Διευθυντής κ. Josef A. Url δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε στην Ελλάδα, τη χώρα της ιστορίας, τη χώρα του αυθεντικού! Η επένδυσή μας στο Barceló Hydra Beach Resort και την τοπική κοινότητα κατ’επέκταση, είναι η απόδειξη της εμπιστοσύνης μας στην απογείωση του ελληνικού τουρισμού και στη δημιουργία ενός νέου και φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Είμαστε βέβαιοι ότι το ξενοδοχείο μας θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους τουρίστες από όλο τον κόσμο που επιθυμούν να ζήσουν την αυθεντική Ελλάδα.»

Η Barceló Corporación Empresarial ιδρύθηκε το 1931 στην Ισπανία και μέσα σε 80 χρόνια έγινε η 4η μεγαλύτερη Ισπανική εταιρεία στον τουριστικό τομέα και μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως. Σήμερα, η Barceló Hotels & Resorts, το ξενοδοχειακό τμήμα της Barceló Corporación Empresarial, ελέγχει 142 ξενοδοχεία με περισσότερα από 38.000 δωμάτια σε 17 χώρες.