Δύο ελληνικά hostel στην κορυφή του κόσμου για το 2017

Σε Αθήνα και Ρόδο τα ελληνικά hostels που ξεχώρισαν στα βραβεία της διεθνούς πλατφόρμας hostelworld.com

Στα 15α Hoscar Awards που πραγματοποιήθηκαν από την διεθνούς φήμης πλατφόρμα hostelworld.com βάσει των κριτικών ενός εκατομμυρίου χρηστών της, ανάμεσα στα καλύτερα hostels του κόσμου κατάφεραν να διακριθούν και δύο ελληνικά για το 2017.

Η ψηφοφορία διενεργήθηκε σύμφωνα με την κρητική των χρηστών, οι οποίοι κατά το 2016 διέμειναν σε κάποιο από τα 33.000 hostels που διατίθενται για booking ανά τον κόσμο στην πλατφόρμα.

Τα βραβεία είναι χωρισμένα σε διάφορες κατηγορίες όπως "Δημοφιλέστερο hostel", "Καλύτερο μικρό hostel", "Καλύτερο καινούριο hostel", "Καλύτερο value for money", "Καλύτερης τοποθεσίας" κ.α. Τα ελληνικά hostel που κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα στα 33.000 της πλατφόρμας διακρίθηκαν στις κατηγορίες "Καλύτερα hostel ανά χώρα" και "Δημοφιλέστερα hostel ανά πόλη".

Στην Αθήνα βρίσκεται το hostel που αναδείχθηκε στην κατηγορία "Δημοφιλέστερα hostel ανά πόλη", με βάση των αριθμό των κρατήσεων για το 2016 αλλά και το συνολικό rating που έλαβε από όσους το επισκέφτηκαν. Ο λόγος για το Athens Backpackers (www.backpackers.gr, fb page: Athens Backpackers & Studios) στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, λίγα βήματα από τη στάση μετρό Ακρόπολη.

Σύμφωνα με το Hostelword το συγκεκριμένο hostel βρίσκεται σε εκπληκτικά, κεντρική τοποθεσία μεταξύ της Ακρόπολης και του Ναού του Ολυμπίου Διός, διαθέτει δωρεάν wi-fi και πρωινό, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει το roof garden με το happy hour στο μπαρ, που συγκεντρώνει σε καθημερινή βάση σχεδόν όλους τους επισκέπτες του.

Οι τελευταίοι, μάλιστα, το εντάσσουν στις δημοφιλέστερες επιλογές τους ενώ σίγουρα το συστήνουν σε όλους τους επισκέπτες της Αθήνας για το ευγενικό και άκρως εξυπηρετικό προσωπικό και την έμφαση που δίνεται στην καθαριότητα των χώρων του. Οι τιμές του, μάλιστα, στα βασικά ατού του καθώς ένα κρεβάτι σε 6κλινο κοιτώνα κοστίζει €15,99, ενώ σε τετράκλινο deluxe 19,49. Και όλα αυτά στο κέντρο της Αθήνας!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.greekguide.com