Τα hot ξενοδοχεία του Λονδίνου: Οι νέες αφίξεις για το 2015

Το Λονδίνο αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Την αγγλική πρωτεύουσα επισκέπτονται εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο και όπως ήταν φυσικό για έναν τέτοιο προορισμό, υπάρχει αφθονία καταλυμάτων, που καλύπτουν κάθε βαλάντιο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις νέες αφίξεις στο χώρο των ξενοδοχείων, που αναμένεται να ανοίξουν τις πύλες τους στους επισκέπτες της πόλης μέσα στο 2015, σύμφωνα με τη στήλη Travel της βρετανικής εφημερίδας The Telegraph.

  1. 1.      Zetter Townhouse Marylebone

Το «αδερφάκι» του ξενοδοχείου Zetter Townhouse Clerkenwell αναμένεται να ανοίξει την ερχόμενη άνοιξη. Θα έχει 24 δωμάτια και θα βρίσκεται στην οδό Seymour Street στην περιοχή Marylebone.

  1. 2.      The Lanesborough, Hyde Park

Η πολυαναμενόμενη επαναλειτουργία του ξενοδοχείου The Lanesborough, που παραμένει κλειστό από τα τέλη του 2013, προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Μάρτη. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το ξενοδοχείο έγινε μέλλος της Oetker Collection, που λειτουργεί ακόμη τα ξενοδοχεία Le Bristol Paris και το Palais Namaskar στο Μαρακές.

  1. 3.      Hospital Club, Covent Garden

Εντός του μήνα που διανύουμε αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες το 15 δωματίων ξενοδοχείο The Hospital Club, που βρίσκεται στην περιοχή Covent Garden στην «καρδιά» του Λονδίνου.

  1. 4.      The Laslett, Notting Hill

Πήρε το όνομά του από την Rhaune Laslett, τη «μητέρα» και διοργανώτρια του ξακουστού καρναβαλιού Notting Hill Festival. Το ξενοδοχείο The Laslett θα «πιάνει» πέντε βικτοριανές επαύλεις στους κήπους Pembridge Gardens και θα διαθέτει 51 δωμάτια.