Διαμονή με καλλιτεχνικό αέρα στην Κωνσταντινούπολη

Σε ένα κομψό αρχοντικό του 19ου αιώνα, στην καρδιά μιας από τις πιο ατμοσφαιρικές περιοχές της Κωνσταντινούπολης, το ξενοδοχείο House Hotel Galatasaray άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2010 προσφέροντας μια boutique πρόταση διαμονής.

Τοποθετημένο ιδανικά στην καλλιτεχνική συνοικία Çukurcuma, διάσημη για τις γκαλερί και τις στιλάτες μπουτίκ, το ξενοδοχείο θα γίνει η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την μποέμ κουλτούρα και την έντονη νυχτερινή ζωή του Beyoğlu.

Ανακαινισμένο από την καταξιωμένη τουρκική εταιρεία σχεδιασμού Αutoban, το πέντε ορόφων κτήριο Zenovitch διατηρεί πολλά από τα πρωτότυπα στοιχεία του, όπως την αριστοτεχνικά σχεδιασμένη πρόσοψη του, η εντυπωσιακή σκάλα και τα κεραμικά πλακάκια στους διαδρόμους.

Οι είκοσι ψηλοτάβανες και ευρύχωρες σουίτες του είναι διακοσμημένες στους τόνους του λευκού, του μπεζ και του γκρι, ενώ κάποιες από αυτές διαθέτουν εντυπωσιακά ξύλινα ταβάνια.

Τις εντυπώσεις κλέβει η εντυπωσιακή ανεξάρτητη καμπίνα ντους δίπλα στο κρεβάτι, οι εντυπωσιακοί πολυέλαιοι που δίνουν έναν τόνο πολυτέλειας στους χώρους, αλλά και τα μαρμάρινα μπάνια.

Σημείο συνάντησης επισκεπτών και ντόπιων, το lounge μπαρ στον τελευταίο όροφο προσφέρει εξαιρετική θέα πάνω από τις κόκκινες στέγες της Κωνσταντινούπολης και τον Πύργο του Γαλατά.

Μεγάλοι δερμάτινοι καναπέδες και ένα μεγαλόπρεπο τζάκι προσκαλούν τους επισκέπτες να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας ντόπια εδέσματα και παραδοσιακές συνταγές.

Ξεκινώντας από το House Hotel Galatasaray χαθείτε στα στενά δρομάκια της γειτονιάς, ανακαλύψτε τα κρυμμένα παζάρια της και νιώστε κάτι από την καλλιτεχνική της ατμόσφαιρα.

Τιμές: από 70 ευρώ τη βραδιά

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ