Design διαμονή σε ένα…παλιό εργοστάσιο!

Ζεστά χρώματα, design έπιπλα και σύγχρονη αισθητική υποδέχονται τους επισκέπτες του πρώτου Design ξενοδοχείου στην πόλη του Αμβούργου, του Gastwerk Hotel.

Ανακαλύπτοντας το ιστορικό κτίριο, που φιλοξενούσε τη δημοτική επιχείρηση φωταερίου της πόλης, ο ξενοδόχος Kai Hollmann αποφάσισε να το μετατρέψει σε ένα ξεχωριστό κατάλυμα.

Η ριζική ανακαίνιση του γιγαντιαίου οικοδομήματος βασίστηκε στην διατήρηση των ξεχωριστών στοιχείων του παρελθόντος, όπως οι τοίχοι από κόκκινο τούβλο και η βιομηχανική αισθητική και ο συνδυασμός τους με άνετα και στιλάτα έπιπλα.

Το φυσικό φως, από τα δυο τεράστια τοξωτά παράθυρα και την γυάλινη οροφή υποδέχεται τους επισκέπτες στο φωτεινό αίθριο του λόμπι, ενώ ένα πράσινο βιομηχανικό μηχάνημα και ένας παλιός πύργος ρολογιού δίνουν το στίγμα του παρελθόντος του κτηρίου.

Μια γέφυρα, που μοιάζει να αιωρείται πάνω από το κεντρικό καθιστικό, οδηγεί στα 141 δωμάτια και τις σουίτες, που αυτόματα σας οδηγούν σε ένα ταξίδι στο χρόνο.

Χωρισμένα σε έξι κατηγορίες τα δωμάτια διατηρούν τα παραδοσιακά στοιχεία του παλιού κτιρίου, με τα θολωτά παράθυρα και τις λεπτομέρειες από τούβλο, να δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Η ενιαία αισθητική των χώρων διατηρείται και στο εστιατόριο Mangold, που σερβίρει πιάτα δημιουργικής κουζίνας, από φρέσκα υλικά από όλο τον κόσμο.

Ντόπιοι και επισκέπτες δίνουν ραντεβού στο φιλόξενο μπαρ, που έχει μετατραπεί σε hotspot της πόλης, ιδανικό για χαλαρωτικές βραδιές.

Τέλος, το μαροκινό spa διαθέτει σάουνα, χαμάμ, μασάζ, θεραπείες ομορφιάς, αλλά και μαθήματα γιόγκα και πιλάτες.

Το ουδέτερο φως και οι καταπραϋντική υφές μαλακώνουν την τραχύτητα της βιομηχανικής δομής, δημιουργώντας έναν ήρεμο παράδεισο.

Τιμές: από 92 ευρώ τη βραδιά

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ