Ξεχωριστή διαμονή στα πιο στιλάτα hostel

Οι ξενώνες νεότητας, τα αγαπημένα hostels έχουν μετατραπεί στην πιο hot τάση διαμονής, παρέχοντας μοναδικές υπηρεσίες, που αγγίζουν την...πολυτέλεια!

Απολαύστε ιδιωτικά δωμάτια, τζακούζι, gourmet εστιατόρια και στιλάτους χώρους σε οικονομικές τιμές και ανακαλύψτε μια εναλλακτική εμπειρία!

Blue Hostel, Ρώμη, Ιταλία

Το πρώην μοναστήρι του 17ου αιώνα, εγκατεστημένο σε απόσταση αναπνοής από το Κολοσσαίο, είναι το απόλυτο ησυχαστήριο για τον νέο που μπορεί να διαθέσει κάτι παραπάνω για τη διαμονή του. Επειδή το Blue Hostel δεν κάνει συμβιβασμούς, διαθέτει μίνι μπαρ σε κάθε δωμάτιο, αλλά και 4 μαξιλάρια σε κάθε κρεβάτι. Ο μόνος λόγος που εντάσσεται στα hostels είναι οι προσιτές τιμές των δωματίων του, κι αυτό είναι το μόνο κοινό που έχει με τους γνώριμους ξενώνες νεότητας.

Τιμές: από 48 ευρώ τη βραδιά

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Budget Backpackers, Εδιμβούργο, Σκωτία

Αναγνωρισμένο ως το Νο 1 hostel της Σκωτίας (και όχι άδικα), βρίσκεται εγκατεστημένο σε στρατηγικό σημείο της πόλης, προσφέροντας πολλά περισσότερα απ' όσα θα μπορούσε να ζητήσει ο μοναχικός ταξιδιώτης. Μερικές από τις ξεχωριστές παροχές τους είναι οι δωρεάν οργανωμένες ξεναγήσεις στην πόλη, οι εβδομαδιαίες βραδιές παιχνιδιού και πολλά ακόμα, ενισχύοντας έτσι τους δεσμούς των ενοίκων.

Τιμές: από 9,5 ευρώ τη βραδιά

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Palmers Lodge Swiss Cottage, Λονδίνο, Αγγλία

Το ανακαινισμένο βικτοριανό κτίριο του κεντρικού Λονδίνου παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες στους ενοίκους του. Από πλυντήρια και κουζίνα self-service μέχρι δωμάτια μουσικής και χώρους ξεκούρασης, είναι κυριολεκτικά ελάχιστες οι ανέσεις που δεν προσφέρει το Swiss Cottage. Μέχρι και δωρεάν πρωινό παρέχει, με τους σεφ του να είναι έτοιμοι να εξατομικεύσουν το μενού αν ακολουθείτε ειδικό διαιτολόγιο.

Τιμές: από 20 ευρώ τη βραδιά

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

One80 Hostel, Βερολίνο, Γερμανία

Το μόνο που το κατατάσσει στα hostels είναι οι κοιτώνες του, αλλιώς δεν θα περίμενες ότι πρόκειται για ένα οικονομικό κατάλυμα. Η μοντέρνα αισθητική, φιλοτεχνημένη από τοπικούς καλλιτέχνες, οι μόνιμοι DJ που παίζουν στο μπαρ του κάθε βράδυ, ο φωτοθάλαμος που προσφέρει και οι αμέτρητες επιλογές διασκέδασης, που παρέχει δεν έχουν τίποτα κοινό με τα άλλα hostels του πλανήτη.

Τιμές: από 14 ευρώ τη βραδιά

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

The Independente, Λισαβόνα, Πορτογαλία

Δίπλα στην στιλάτη συνοικία Bairro Alto βρίσκεται εγκατεστημένο το μοναδικό hostel των 90 κρεβατιών, που αποτελεί τόπο συνάντησης τουριστών και ντόπιων, οι οποίοι συρρέουν για να απολαύσουν την ιδιαίτερη κουζίνα του, με πιάτα φτιαγμένα αποκλειστικά με ντόπια προϊόντα. Κοιτώνες και ιδιωτικά δωμάτια προσφέρουν όλα όσα θα ονειρευόταν κανείς για τις διακοπές του, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Τιμές: από 13 ευρώ τη βραδιά

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Cocomama, Άμστερνταμ, Ολλανδία

Ο δημοφιλής προορισμός των νέων ταξιδευτών και των backpackers βρήκε την πλήρη δικαίωσή του στον συναρπαστικό αυτό ξενώνα, που ψηφίζεται ως το καλύτερο hostel της χώρας για 3 συνεχόμενες χρονιές. Προσφέρει μέχρι και δωμάτια σε θεματική όμοια της κακόφημης συνοικίας της πόλης (Red Light District), για να νιώθεις συνεχώς ότι δεν στερείσαι τίποτα από την ατμόσφαιρα του Άμστερνταμ. Το προσωπικό του, θα κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για να σε κάνει να αγαπήσεις την πόλη όσο και αυτοί.

Τιμές: από 30 ευρώ τη βραδιά

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

#Bunk, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Το πολίτικο hostel οριοθετεί τι σημαίνει να είναι ένας ξενώνας νεότητας φιλόξενος και σικ ταυτοχρόνως, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική των χώρων. Παρέχει τζακούζι στην ταράτσα του και ξαπλώστρες για να απολαύσετε αλλιώτικες διακοπές με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος.

Τιμές: από 15 ευρώ τη βραδιά

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Adler Hostel, Σιγκαπούρη

Η Σιγκαπούρη δεν είναι ακριβώς η φτηνότερη χώρα της Ασίας, το Adler Hostel όμως την κάνει προσιτή. Κι αυτό γιατί το luxury hostel της πόλης θεωρείται από τα καλύτερα του κόσμου, με τους κοιτώνες του να μη θυσιάζουν την απαραίτητη ιδιωτικότητα για την οικονομική τιμή. Ανεκτίμητο στολίδι σε μια ιδιαιτέρως ακριβή χώρα.

Τιμές: από 30 ευρώ τη βραδιά

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ