Μια φρέσκια πρόταση διαμονής στο Μόναχο!

Το νέο hotspot της πόλης του Μονάχου, αφού συνδυάζει τη στιλάτη διαμονή με ένα φιλόξενο μπαρ, το Flushing Meadows Hotel & Bar πήρε το όνομα του από το μοναδικό σκηνικό, που το περιβάλλει, με το ποταμό Isar να συνθέτει μια γραφική εικόνα.

Οι επισκέπτες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε 16 δωμάτια, έντεκα από τα οποία είναι σχεδιασμένα ώστε να θυμίζουν ευρύχωρα διαμερίσματα - στούντιο, με τις design πινελιές να είναι εμφανείς στους χώρους.

Οι αρχιτέκτονες Arnold και Sascha Steffen Werner, σε συνεργασία με τον γκουρού της γαστρονομίας και του μάρκετινγκ, Niels Jäger, συνδύασαν τα ταλέντα τους για να δημιουργήσουν ένα φιλόξενο καταφύγιο.

Τα στούντιο

Ψηλά ταβάνια και εσωτερική διακόσμηση, εμπνευσμένη από ξεχωριστές προσωπικότητες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των Loft Studios.

Τον σχεδιασμό των πέντε Penthouse Studios έχει επιμεληθεί η αρχιτεκτονική εταιρεία Arnold and Werner. Τρία από αυτά προσφέρουν στους επισκέπτες τους ιδιωτική βεράντα, ενώ όλα έχουν εκπληκτική θέα στο αστικό τοπίο του Μονάχου ή τις Βαυαρικές Άλπεις.

Ενώ ο σχεδιασμός των δωματίων ήταν μια συλλογική προσπάθεια, τα στοιχεία που δημιούργησαν το τελικό αποτέλεσμα βασίζονται στην αρμονική χρήση φυσικών υλικών.

Ουδέτερες αποχρώσεις του ξύλου, τοίχοι καλυμμένοι με γκρι καμβά και λεπτομέρειες χαλκού δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ενώ τα έργα τέχνης του Βερολινέζου Maximan Rodel δίνουν μια ακόμα design αισθητική.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας παρέχεται σε όλους τους χώρους, αφού τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με άψογα ηχητικά συστήματα και σύνδεση Bluetooth.

Το μπαρ

Τα πρωινά σας στο Μόναχο θα ξεκινήσουν με ένα πλούσιο πρωινό στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, ενώ τα απογεύματα ο bar chef Manu Pinciroli θα σας προτείνει κλασικά κοκτέιλ, παράλληλα με τις δικές του δημιουργίες.

Ξύλο τικ, δρυς και η ίδια επένδυση από καμβά, που διακοσμεί τα δωμάτια, σε συνδυασμό με ένα κομψό τζάκι και έναν φιλόξενο ενιαίο χώρο υποδέχονται επισκέπτες και ντόπιους σε ένα από τα νεότερα μπαρ της πόλης,

Η γειτονιά

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη δημοφιλή περιοχή Glockenbachviertel, κοντά στον ποταμό Isar. Η περιοχή είναι γεμάτη με μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα και γκαλερί.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, μπορούν να δανειστούν δωρεάν ποδήλατα και να εξερευνήσουν την πόλη, ενώ η δημιουργική ομάδα του ξενοδοχείου θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες για όσα αξίζει να δείτε.

Τιμές: από 85 ευρώ τη βραδιά σε δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ