Βραδιές κάτω από τ’ αστέρια στα καλύτερα lounges ξενοδοχείων

Ένα χαλαρωτικό, πολυτελές περιβάλλον σας υποδέχεται για στιγμές απόλυτης ηρεμίας. Τα lounges των πιο πολυτελών ξενοδοχείων αποτελούν αναμφισβήτητα το ιδανικό σημείο ξεκούρασης και διασκέδασης όλες τις ώρες της ημέρας.

Το Conde Nast Traveller επέλεξε και μας παρουσιάζει τα καλύτερα lounges σε εξωτερικούς χώρους ξενοδοχείων. Ανακαλύψτε τα!

Mama Shelter Marseille, Μασσαλία, Γαλλία

Το εστιατόριο σε αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο, τον σχεδιασμό του οποίου έχει επιμεληθεί ο Philippe Starck, προσελκύει όσους αγαπούν τις εκλεπτυσμένες γεύσεις, αλλά και τους ντόπιους hipsters, ενώ συχνά συνοδεύει τα πιάτα του με ζωντανή μουσική. Η εξωτερική του βεράντα, με τα όμορφα χρώματα και την ξεχωριστή διακόσμηση μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 50 άτομα στους αναπαυτικούς πάγκους με τα μαξιλάρια και τα φιλόξενα τραπεζάκια της. 

Las Ventanas al Paraíso, Baja, Μεξικό 

Χαλαρώστε κάτω από τα αστέρια σε αυτό το ξενοδοχείο του Μεξικό, με τη μαγευτική θέα στον ωκεανό, πίνοντας ένα κοκτέιλ ή απολαμβάνοντας το μπάνιο σας σε μια από τις πισίνες. Μάλιστα, το ξενοδοχείο προσφέρει και σουίτες με εξωτερικές κρεβατοκάμαρες για μια αξέχαστη νύχτα.

Encanto, Ακαπούλκο, Μεξικό 

Το τεράστιο και ολόλευκο ξενοδοχείο στο μαγευτικό Ακαπούλκο του Μεξικό μπορεί να σας χαρίσει απίστευτες στιγμές χαλάρωσης στους υπέροχους εξωτερικούς του χώρους, όπως η πολύ μεγάλη πισίνα του, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν.

Hotel Arts Barcelona, Βαρκελώνη, Ισπανία

Στο ισπανικό ξενοδοχείο Arts οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τέχνη...όπως και το όνομα του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με τις μοναδικές γεύσεις του εστιατορίου Arola. Εκεί στη θαυμάσια εξωτερική βεράντα θα απολαύσετε τις υπέροχες δημιουργίες του σεφ με θέα το κολοσσιαίο γλυπτό ψάρι του Frank Ghery, που αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της Βαρκελώνης για περισσότερα από 20 χρόνια.

Hilton Pattaya, Pattaya Beach, Ταϊλάνδη 

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένα μπαρ στην ταράτσα του ξενοδοχείου Hilton στην Pattaya της Ταϊλανδης, άλλοι δύο εξωτερικοί χώροι δίνουν επιπλέον δυνατότητες στους ταξιδιώτες. Ο πρώτος χώρος με το όνομα “Drift”, σερβίρει το βράδυ ποτά εμπνευσμένα από την Καραϊβική και όλη τη μέρα χυμούς και σνακς. Ο δεύτερος χώρος ονομάζεται “Shore”, διαθέτει πισίνα, αναπαυτικές (lounge) πολυθρόνες και περισσότερες πινελιές πολυτέλειας.

La Plage Casadelmar, Lecci de Porto-Vecchio, Κορσική

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου χαρίζει μια υπέροχη και χωρίς εμπόδια θέα στην παραλία, όπου υπάρχουν πολυθρόνες για χαλάρωση , από την υπέροχη και ευάρη βεράντα.

Palazzo Manfredi, Ρώμη, Ιταλία

Το δείπνο στη βεράντα του Palazzo Manfredi προσφέρει μια ακαταμάχητη θέα της Ρώμης, ενώ οι εξωτερικοί του χώροι γενικά προσφέρουν αρκετά σημεία όπου μπορείτε να χαλαρώσετε σε αναπαυτικές ξαπλώστρες.

Grace Hotel Beijing, Πεκίνο, Κίνα 

Μπορεί ο χώρος να είναι μικρός στο Grace Hotel του Πεκίνου, ωστόσο ξεχωρίζει για την τεράστια τοιχογραφία του σε έναν τοίχο πίσω από τις καρέκλες και τα τραπέζια για τους επισκέπτες.

Greenwich, Νέα Υόρκη 

Στο ξενοδοχείο Greenwich μπορείτε να βρείτε κάτι πραγματικά σπάνιο, ειδικά στη Νέα Υόρκη. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από ιδιωτικές εσωτερικές αυλές που σας δίνουν μια φοβερή δυνατότητα να χαλαρώσετε σαν να μην βρίσκεστε στο κέντρο της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Palazzo Avino, Ravello, Ιταλία 

Μια εξωτερική πισίνα και διάφορα φρέσκα εδέσματα δίνουν στους επισκέπτες πολλές επιλογές να το “ρίξουν έξω” σε πολύ κοντινή απόσταση από την αχανή παραλία Amalfi.