Πρωτομαγιά στην Ίο!

Περάστε το τετραήμερο της Πρωτομαγιάς στην πανέμορφη Ίο, επιλέγοντας για τη διαμονή σας το πολυτελές ξενοδοχείο Liostasi Ios Hotel & Spa, που σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε τις νέες του υπερπολυτελείς σουίτες, καθώς και το καλαίσθητο περιβάλλον του, με μια μοναδική προσφορά.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου Liostasi Ios Hotel & Spa μπορούν να απολαύσουν τη διαμονή τους στις έξι νέες πολυτελείς σουίτες και στα ιδιαίτερα καλόγουστα δωμάτια, που διακρίνονται για τον απόλυτο αρμονικό συνδυασμό μοντέρνου και παραδοσιακού στυλ και την σύγχρονη αισθητική.

Με την πρόσφατη επέκταση που έγινε στο ξενοδοχείο, δημιουργήθηκε η νέα πτέρυγα αποτελούμενη από διώροφες σουίτες με ένα ή δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι και υπαίθριο καθιστικό στον ιδιωτικό κήπο.

Οι πελάτες της νέας πτέρυγας έχουν στη διάθεσή τους ξεχωριστή πισίνα προσανατολισμένη σε ένα από τα πιο θεαματικά ηλιοβασιλέματα της Μεσογείου για αποκλειστική τους χρήση.

Το βραβευμένο πρωινό του Liostasi Ios Hotel & Spa είναι φημισμένο για τις πλούσιες κυκλαδίτικες γεύσεις και τα παραδοσιακά του εδέσματα.

Παράλληλα με την αναβαθμισμένη λειτουργία του Grandma’s Restaurant προστίθενται νέα πιάτα, εμπνευσμένες μεσογειακές και μοντέρνες δημιουργίες.

Επίσης, στους ανανεωμένους χώρους του Spa αλλά και στον νέο υπαίθριο χώρο περιποιήσεων για ζευγάρια, προσφέρονται νέες θεραπείες και εξειδικευμένες περιποιήσεις.

Η ειδική προσφορά για το τετραήμερο της Πρωτομαγιάς καλύπτει τρεις τύπους δωματίων:

  • Τετραήμερο (1 – 4 Μαΐου) σε νέα σουίτα από 384€ και δωρεάν χρήση αυτοκινήτου για μία ημέρα.
  • Τετραήμερο (1 – 4 Μαΐου) σε σουίτα από 282€.
  • Τετραήμερο (1 – 4 Μαΐου) σε δωμάτιο από 159€.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ