Άνοιξη σε υπέροχα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη!

Η σαγηνευτική ομορφιά της Σαντορίνης αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν το μοναδικό ηφαιστειακό τοπίο της και το απέραντο γαλάζιο.

Αποδράστε την Άνοιξη και το καλοκαίρι στο όμορφο νησί και ζήστε μια μοναδική εμπειρία διαμονής στα ξενοδοχεία της εταιρίας Lamway Hotel Management Group. Στην Οία βρίσκονται τρία από αυτά, το Armeni Village Rooms & Suites, το Chroma Suites και το Liakada Suites, πλήρως ενσωματωμένα στην Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική αλλά και στην μοναδική φυσική ομορφιά του τοπίου.

Τα ξενοδοχεία παρέχουν στους επισκέπτες τους πολυτελείς εγκαταστάσεις, εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης. Όλα βρίσκονται σε μοναδικές τοποθεσίες της Οίας , προσφέροντας πανοραμική θέα προς το ηφαίστειο και τα γειτονικά ηφαιστειογενή νησάκια δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό που αποπνέει ρομαντισμό και χαλάρωση.

Η Lamway απέκτησε πρόσφατα και το ξενοδοχείο Artemis Suites στον ολοένα και αναπτυσσόμενο οικισμό του Μεγαλοχωρίου της Σαντορίνης. Τοποθετημένο σε μια προνομιούχο θέση ακριβώς στην άκρη της Καλντέρας και 250 μέτρα πάνω από το Αιγαίο πέλαγος, το Artemis Suites αιχμαλωτίζει την Κυκλαδίτικη αισθητική.

Αγναντεύοντας από ψηλά τα ηφαιστειογενή νησάκια της Καλντέρας και με πανοραμική θέα στο παγκοσμίως φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, αυτό το κομψό ξενοδοχείο αποτελεί το τέλειο ρομαντικό καταφύγιο.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ