Room Service μόνο για παιδιά!

Παιχνίδια στο δίσκο

Εσείς τι θα παραγγείλετε από το room service του ξενοδοχείου σας; Τα παιδιά σας πάντως έχουν ήδη τηλεφωνήσει και ο γεμάτος παιχνίδια δίσκος, έφτασε!

Στο ξενοδοχείο Bovey Castle, δύο μόλις ώρες έξω από το Λονδίνο με το τραίνο, τα παιχνίδια των μικρών και των «μεγάλων» παιδιών έρχονται στο δίσκο. Η νέα υπηρεσία δωματίου LEGO, που λανσαρίστηκε πριν από ένα μήνα κάνει θραύση, αφού οι λιλιπούτιοι επισκέπτες του ξενοδοχείου, παραγγέλνουν από το ειδικό μενού τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Ο πρωτομάστορας της εταιρείας παιχνιδιών LEGO, ανέλαβε προσωπικά να δημιουργήσει το ευφάνταστο μενού, το οποίοι θα μπορούν να απολαύσουν παίζοντας οι οικογένειες και τα παιδιά τους καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων. Η υπηρεσία δωματίου του LEGO menu προσφέρει μια επιλογή από τις πιο δημοφιλείς σειρές της εταιρείας, όπως το LEGO Friends, το LEGO City, LEGO Star Wars και LEGO DUPLO. Η διαδικασία για τις παραγγελίες είναι πολύ απλή. Το πολύχρωμο μενού, το παραλαμβάνουν οι επισκέπτες κατά την άφιξη τους και αφού το μελετήσουν, τσεκάρουν τι παιχνίδια θέλουν. Η ομάδα με τους Lego-θυρωρούς θα αναλάβει να παραδώσει αμέσως τα παιχνίδια στα δωμάτια!

Και όσο τα παιδιά παίζουν στο δωμάτιο τους, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες του υπέροχου ξενοδοχείου. Σπα και πισίνα, βιβλιοθήκη, ένα εντυπωσιακό γήπεδο γκολφ, πανέμορφα τοπία και μια σειρά από δραστηριότητες που οργανώνονται, είναι στη διάθεση τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ