Με θέα τους αμπελώνες του Μπορντώ

Ανακαλύψτε την ηρεμία που προσφέρει η γαλλική ύπαιθρος σε ένα θέρετρο που παντρεύει αρμονικά την πολυτέλεια της διαμονής σε ένα παλάτι, με την οικειότητα μιας οικογενειακής ιδιοκτησίας.

Το Les Sources de Caudalie, βρίσκεται ανάμεσα στους αμπελώνες του Château Smith Haut Lafitte, στο Μπορντώ και ιδρύθηκε το 1999. Η ιδέα πίσω από το Les Sources de Caudalie είναι εμπνευσμένη από το "γαλλικό παράδοξο", που ανακαλύφθηκε πριν από 20 χρόνια. Αναφέρεται σε μια μελέτη που αποδεικνύει ότι η γαλλική διατροφή και ο τρόπος ζωής, ιδίως στη νοτιοδυτική Γαλλία, είναι ευνοϊκή για την καλή υγεία.

Ανάμεσα σε αμπελώνες και δάση, μόλις 20 λεπτά από το κέντρο του Μπορντώ, ο αρχιτέκτονας Yves Collet δημιουργήσε από το μηδέν σύγχρονα κτίρια αναπαλαιώνοντας τα ήδη υπάρχοντα, σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον.

Οι Alice και Jérôme Tourbier διεθύνουν το Les Sources de Caudalie τα τελευταία δέκα χρόνια, σύμφωνα με τις αξίες, στις οποίες πιστεύουν: την ευημερία, τη γενναιοδωρία, την αυθεντικότητα, τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και το συναίσθημα.

Σας καλωσορίζουν σε έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι αφιερωμένα στη φύση, τη γεύση και τις αισθήσεις. Τα 40 δωμάτια και οι 9 σουίτες είναι διακοσμημένα σύμφωνα με διάφορες πτυχές της περιοχής. Τα πέντε σπίτια έχουν φτιαχτεί σύμφωνα με τον πλούσιο πολιτισμό της περιοχής, η οποία αντικατοπτρίζεται στην εσωτερική διακόσμηση μέσα από πίνακες ζωγραφικής, έπιπλα αντίκες και διακοσμητικά στοιχεία σε ζεστά χρώματα.

 

Τα 40 δωμάτια έχουν ξεχωριστή διακόσμηση και ονομασία. Τα περισσότερα από αυτά έχουν βεράντα ή μπαλκόνι με υπέροχη θέα στους αμπελώνες του Chateau Smith Haut Lafitte ή στη λίμνη. Οι 3 Junior Σουίτες προσφέρουν επιπλέον χώρο, αλλά και κομψότητα και άνεση. Κανένα από τα δωμάτια και τις σουίτες δεν είναι ίδιο με το άλλο, αλλά όλα μοιάζουν να έχουν μια ξεχωριστή ομορφιά.

Οι σουίτες των 40 τμ προσφέρουν καθαρή απόλαυση. Όλες έχουν τη δική τους ιδιωτική βεράντα, για στιγμές χαλάρωσης πάνω από τα αμπέλια και τη λίμνη.

Το σαλόνι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε, ενώ η κρεβατοκάμαρα προσφέρει κάθε δυνατή ευκαιρία για ξεκούραση. Η νέα σουίτα του resort, ονομάζεται “Το νησί των πουλιών” (L’ ile aux oiseaux) και είναι πλήρως ανακαινισμένη από τον Γάλλο σχεδιαστή μόδας Maxime Simoëns.

Διαθέτει μια απροσδόκητα avant-garde ατμόσφαιρα, που συνδυάζει τα γραφικά με την αρχιτεκτονική.

Η νέα διακόσμηση χαρακτηρίζεται από την αντίθεση του λευκού με το μαύρο, του ματ με το γυαλιστερό, του απλού από το σύνθετο.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τη θερμαινόμενη πισίνα και το υπάιθριο τζακούζι, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και ένα γήπεδο τένις. Οι φυσικές δραστηριότητες προωθούνται με κάθε τρόπο, με την παροχή ποδηλάτων για μια βόλτα στο δάσος και τα αμπέλια αλλά και ενός ιδιωτικού μονοποτιού για τζόκινγκ. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε μια βάρκα για μια ρομαντική βόλτα στον κόλπο του Arcachon.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ